Jelentősebb mikotoxinok hőtranszformációjának vizsgálata élelmiszerekben, eltérő térfogatnövelő szerek hatására.

Pokornyi, Gábor (2012) Jelentősebb mikotoxinok hőtranszformációjának vizsgálata élelmiszerekben, eltérő térfogatnövelő szerek hatására. BA/BSc szakdolgozat thesis, Digitalizálás Eger.

[thumbnail of 03f69cc7-f470-4648-8060-182c9ced8677.pdf] Kézirat
03f69cc7-f470-4648-8060-182c9ced8677.pdf
Restricted to Registered users only

Download (978kB)
Tétel típus: Szakdolgozat (BA/BSc szakdolgozat)
Feltöltő: Admin System
Elhelyezés dátuma: 17 Júni 2021 16:45
Utolsó változtatás: 17 Júni 2021 16:45
URI: http://szakdolgozat.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/16345

Actions (login required)

Tétel szekesztése
Tétel szekesztése