„ Káros” anyagok élelmiszereinkben. Édesítőszerek vizsgálata műszeres analitikai módszerrel

Farkas, Lilla (2013) „ Káros” anyagok élelmiszereinkben. Édesítőszerek vizsgálata műszeres analitikai módszerrel. Nincs thesis, Természettudományi Kar.

[thumbnail of 1d9b41ca-d346-40ce-b9ca-3f95d150975f.pdf] Digitalizált
1d9b41ca-d346-40ce-b9ca-3f95d150975f.pdf
Restricted to Registered users only

Download (9MB)
Tétel típus: Szakdolgozat (Nincs)
Feltöltő: teszt .
Elhelyezés dátuma: 02 Okt 2023 07:01
Utolsó változtatás: 02 Okt 2023 07:01
URI: http://szakdolgozat.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/31160

Actions (login required)

Tétel szekesztése
Tétel szekesztése