Tallózás Kar szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző neve | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | Ó | Ö | Ü | Ő
Találatok száma: 834.

A

Acélné Fejes, Andrea (2017) Elektronikus kereskedelem kezdetektől napjainkig. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Anga, Lilla (2013) A Széchenyi Kártya szerepe a hazai KKV-k finanszírozásában, a 2003-2012évek tapasztalatai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Angyal, Roxána (2016) Részvény alapú befektetési alapok működésének elemzése, az alapok értékelése, teljesítményének elemzése, minősítése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Angáné Patvaros, Csilla (2014) Az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ és a Barcika Art Kft. személyzetbeszerző tevékenységének összehasonlítása (Személyzetbeszerzés a közszférában és a versenyszférában). Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Antal, Csaba (2016) Fesztivál- és borturizmus a Bolyki-pincészet példáján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Antal, Csaba (2013) A turizmus és a közlekedés kölcsönhatásai Heves megyében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Antal, Csaba (2013) A turizmus és a közlekedés kölcsönhatásai Heves megyében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Antal, Krisztina (2017) A TAKINFO Kft. pénzgazdálkodási folyamatai koordinálásával, működtetésével és ellenőrzésével összefüggő feladatok. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Antal, Rita (2016) A Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázis Értékhatár alatti beszerzései. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás- gazdaságtan Tanszék.

Aranyosi, Erika (2013) Az Eszterházy Károly Főiskola reklámtevékenysége és annak hatásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Ardai, Adrienn (2012) A bulvársajtó térnyerése és minőségi sajtó elbulvárosodása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Aros, János (2015) Magyarország borvidékei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Asztalos, Zoltán (2015) Bor és étel párosítása egy adott borvidéken. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

B

Bacsó, Andrásné (2015) Étel és ital párosítása a Tokaji régió esetében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bacsó, Tamás (2014) A rendszerváltás hatása a közszolgálati médiára. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Bajzát, Zsolt (2016) Az Egri kistérség a Nemzeti Közfoglalkoztatásban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Bak, Bettina Lili (2014) Liliomszál Virágbolt Arculat bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Bak, Ákos (2016) Adatbányászati technológiák és üzleti célú felhasználásuk. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozásgazdaságtan Tanszék.

Bakondi, Ágnes (2015) A CNN szerepe a 20-21. század krízishelyzeteiben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és médiatudományi Tanszék.

Bakonyi, Petra Nóra (2014) Kulturális Turizmus vizsgálata Mezőkövesden. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Bakos, Bernadett (2013) Népi motívumok megjelenése a kereskedelmi célú kommunikációban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Bakos, György (2012) Arculattervezés a Palacsintavár étterem példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Bakos, Gábor (2016) A londoni közbringarendszer fejlesztési hibái. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Menedzsment Tanszék.

Bakos, Gáborné (2014) A dolgozók képzése, munkahelyi képzési rendszerek kialakítása: Humánerőforrás fejlesztés munkahelyi képzéseken keresztül, a képzések hatékonysága a Salgglas Zrt-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Balláné Bagdal, Emese (2016) Személyes vezetés elemzése az OTP Bank egyik fiókjánál. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Balogh, Adrián (2017) Kvantitatív kereslet-előrejelzés az SAP Integrated Business Planning segítségével. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdasági- és Társadalomtudományi Kar.

Balogh, Erika (2017) Magyar munkavállalók Norvégiában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Balogh, László (2013) A Nemzetközi Büntetőbíróság és ad hoc törvényszékek összehasonlító elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia tanszék.

Balogh, Tamás (2017) A személyes brandépítés és a modern értékesítés kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Balogi, Nimród Péter (2016) A vállalati információs rendszerek fejlődése napjainkig. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Balázs, Beáta (2015) A szőlő minőségét befolyásoló környezeti tényezők jellemzése Tokaj-Hegyalján, különös tekintettel a klimatikus viszonyokra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Balázs, Csabáné (2015) Szőlő és bortermelési stratégiák-borkategóriák, helyük a borfogyasztásban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Balázs, Mónika (2016) Franchise lehetőségei egy sikeres vállalkozáshoz Magyarországon:Franchise tevékenység bemutatása a CO-OP Hungary Zrt-én keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Balázsné Rab, Krisztina (2017) Az atipikus foglalkoztatás relevanciája a magyar piacon. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Banai, Nikoletta (2013) Befektetési részvény alapok működésének elemzése, az alapok értékelése, teljesítményének elemzése, minősítése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Banai, Nikoletta (2013) Befektetési részvény alapok működésének elemzése, az alapok értékelése, teljesítményének elemzése, minősítése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Bangó, Mária (2015) Az Amerikai Egyesült Államok a második világháború időszakába. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Baranyai, Renáta (2014) A Jászság rendezvényeinek turisztikai hatásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Baranyi, Richárd (2012) Versenyelemzés az ásványvíz iparágban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Barta, Enikő (2016) A kis- és középvállalkozások finanszírozásának elemzése statisztikai módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Barta, Eszter (2013) A közgazdasági felsőoktatás vállalati megítélése Magyarországon: Az EKF esete. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Bartal, Ágota (2015) Gazdasági szemléletformálás a Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakközépiskolában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság Tudományi Intézet.

Bartók, Réka (2013) Tiszaújváros turizmusa,testvérvárosi kapcsolatai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bartók, Réka (2013) Tiszaújváros turizmusa,testvérvárosi kapcsolatai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Barzsó, Gabriella (2015) A 2008-ban kirobbant válság hatásai az eurozóna országaiban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan tanszék.

Barók, Réka (2014) Kolorprojekt: Kazincbarcika és térsége turisztikai és gazdaságfejlesztő projektjei a térség imázsának formálásra. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Bata, Judit (2017) A Szilvás Betyár termék fejlesztése és piaci bevezetése a STÜHMER Kft-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Bata, Miléna (2017) Hogyan lehet élmény a munkavégzés?-Áramlat a munkahelyen. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Bata, Miléna (2017) A tudás, mint versenyelőny-mit nyerhetünk kulcskompetenciáink fejlesztésével? Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Batki, Máté (2016) A Magyar Telekom társadalmi felelősségvállalása a fenntarthatóság szempontjából. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás- és Gazdaságtan Tanszék.

Batyi, Krisztina (2016) Roma és nem roma hallgatók összehasonlító értékvizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Bató, Annamária (2013) Táplálkozás szerepe az osteoporosis kialakulásában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Állattani Tanszék.

Baumann, Dávid (2017) Motiváció (és ösztönzés) a közvetlen értékesítésben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Bednarik, Lászlóné (2015) A Harsányi Pincészet bemutatása, marketing tevékenységének megismertetése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bende, Zsolt (2017) Hazai kis- és középvállalkozások adózási gyakorlata a Biomark cégcsoport példáján bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Bene, Andrea (2015) Rezesova és Damu pere a médiában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Bene, Krisztina (2013) Ilcsi Szépítő Füvek Kft marketing tevékenysége. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Benedek, Ádám (2016) Neuzer Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Számvitel és Pénzügyi Tanszék.

Benke, Lilla (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának sajátosságai. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Benke, Péter (2017) A KKV-társaságok egységesített informatikai rendszerének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Benkéné, Endrefalvi Beáta (2017) A korai iskolaelhagyás okainak vizsgálata Heves megyében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Benyó, Margit (2017) A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat a munkáltató és a munkavállalók kapcsolata. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság és Társadalomtudományi Kar.

Berczeli, Petra (2014) A Jászberényi Állat – és Növénykert külső kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció – és Médiatudomány Tanszék.

Berecz, Balázs (2017) Az Európai Uniós pályázatok hatása Mezőkövesd város fejlődésére 2010 és 2015 között. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Berecz, Petra (2016) Autista gyermeket nevelő családok működési sajátosságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia tanszék.

Berecz, Petra (2016) Autista gyermeket nevelő családok működési sajátosságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia tanszék.

Berecz, Veronika (2017) A SALGGLAS Üvegipari ZRt. vállalati stratégiájának és HR stratégiájának bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Berezvai, Dóra (2015) Szentes, és a környező falvak turizmusa. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Berta, Fanni (2013) A tehetségkutató műsorok és közönségük,a magyar X-Faktor esete. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Besenyei, Balázs (2016) Irónia és paródia a videojátékokban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Besze, Anna (2013) Katolikus egyházpolitika Magyarországon az első világháborút követő években. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Besze, Anna (2017) Magyar katolikus egyházpolitika, 1918-1971. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Bettenbuk, Mária (2014) A nem hagyományos foglalkoztatási formák térnyerésének, a munkaviszonyok változásának vizsgálata napjainkban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Bikfalvy, Evelyn (2017) A telefon megjelenése Magyarországon és annak a hatása a kommunikációra a megjelenése utáni évtizedekben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Bikádi, Zsanett (2017) A mezőgazdasági őstermelők adózása és járulék terhei. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Biró, Anett (2014) Az egri Natura Szépségszalon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Biró, István (2017) A készletgazdálkodás és a használt készletgazdálkodási rendszerek bemutatása a Penny Market Kft. karcagi logisztikai központjában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Blaskóné Lukács, Henrietta (2017) A munkanélküliség problémájának vizsgálata, különös tekintettel Borsod-Abaúj-Zemplén megye pályakezdőire. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Bodnár, András (2012) Gótikus Út örök értékű örökség Szepességben és Gömörben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bodnár, Bernadett (2016) A borturizmus és a gasztronómia fejlesztési lehetőségei a Pajzos-Megyer borászati vállalkozásnál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bodnár, Bernadett (2015) A jó bornak is kell a cégér?!-avagy a Pajzos-Megyer mrketingjének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bodon, Vivien (2016) A kisgyermeket nevelő nők munkaerő – piaci helyzete Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Bognár, Mária (2016) A hátrányos helyzetű általános iskolások jövőképét befolyásoló iskolai háttértényezők vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Bokros, Zsüliett (2017) Nemzetközi anyagbeszerzés vizsgálata a Robert Bosch Elektronika Kft-nél: A tengeri és légi szállítás költségeinek elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Boros, Csaba (2013) Boldva település erőforrásainak és azok felhasználásának feltérképezése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Boros, Enikő (2017) A 2016-os oroszországi parlamenti választások:Választási körkép Jekatyerinburgban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Bozsik, Marcell (2016) A turisztikai végzettségű diplomások elhelyezkedésének esélye a turisztikai szektorban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, turizmus.

Bredák, Adrián (2014) Fiatalok munkanélkülisége az Európai Unióban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Bredár, Dominika (2013) Az Ózdi kistérség turisztikai fejlesztéseinek a lehetőségei. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Brehovszki, Anita (2013) A Sziget Fesztivál, mint turisztikai vonzerő. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Breuer, Gabriella (2017) Dokumentumkezelés egy nagyvállalatnál napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Buda, Boglárka (2015) Vállalati magatartás: a pszichológia és a stratégia kapcsolódási pontjai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Budai, Viktória (2016) Infokommunikációs technológiák alkalmazása a közigazgatás területén egy kisváros példáján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Buday, Zsuzsanna (2016) A Hunguest Hotel Palota és a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel marketingtevékenységének összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Burik, Anett (2013) A Példakép Tábor Belső-és Külső Kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Buruncz, Zsófia (2016) A többségi társadalom viszonyulása a gyermekvédelmi támogatásokhoz: A hátrányos helyzetről alkotott vélemény tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Báder, Zsanett (2016) A Karácsony (mint turisztikai attrakció) hatása az utazásokra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Báder, Zsanett (2015) A Karácsony (mint turisztikai attrakció) hatása az utazásokra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Bádonyi, Judit Hajnalka (2017) Gyártási költségek hatékonyabb tervezési módszere a Robert Bosch Elektronikai Kft.-nél az üzleti tervezés során. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Bálint, Eszter (2016) A sztárok viselkedésének hatása a fiatalokra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Bálint, Klaudia Katalin (2016) A gazdasági jellegű oktatás és kompetencia-fejlesztés szerepe a közoktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Bán, Andrea (2012) Mezőkövesd konferenciaturizmusának bemutatása a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** segítségével. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Bánszki, Barbara (2013) Könyveladási és könyvterjesztési stratégiák a 21. században PR szemszögből. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Bányai, Balázs (2015) A digitális televíziózás Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Bárdos, Dániel (2014) Ökoturizmus a Bükki Nemzeti Parkban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Básthy, Hanna Barbara (2016) Az adóhatósági ellenőrzés folyamata, különös tekintettel a bevallások utólagos vizsgálatára. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Bátorfi, Helga (2013) Kommunikációs kampány a Tisza folyó vízminőségének megőrzése érdekében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Bécsi, Rozália (2013) A gyermeki jogok és érvényesülésük napjainkban Magyarországon: A családon belüli gyermekbántalmazás. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Béki, Zsuzsanna (2013) Attitűdök és előítéletek szerepe a pedagógiai munkában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Béki, Zsuzsanna (2013) Attitűdök és előítéletek szerepe a pedagógiai munkában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Béres, Flóra (2013) A női-férfi kommunikáció az online környezetben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Béres, Norbert (2012) A televíziózás története és szokásai a rendszerváltás előtti Magyarországon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Béres, Zoltán (2017) Vállalati információs rendszerek Magyarországon elméletben és gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Bögös, Katalin (2016) A Norbi Update Lowcarb Nyrt. tőzsdei finanszírozásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

C

Csabai, Bernadett (2013) A magyar tehetségkutató műsorok bemutatása és vonzereje a jelentkezők szemszögéből vizsgálva: Sztárkreáció a XXI. században. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Csabai, Richárd (2016) Versenyhelyzet a nemzetközi hajózásban: – Hanjin Shipping csődvédelme. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Csala, Elvira (2017) Híd, vagy sziget a munka világában? A szociális szövetkezetek helye és szerepe napjainkban a hazai munkaerőpiacon. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment tanszék.

Csala, Petra (2015) Ételek és borok az egykori Palócföld területéről. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Csala, Petra (2016) Ételek és borok az egykori Palócföld területéről. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Csapó, Attila (2017) Egy projekt cég üzleti tervezési folyamatai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Csapó, Edina Andrea (2017) A világgazdaság integrációs rendszerei, kialakulásuk, fejlődésük tendenciái és hatásuk a Magyar gazdaságra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Csapó, Krisztina (2016) A bor a szállodai termékfejlesztés fókuszában: Az egri Hotel Korona. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Csapó, Zsófia (2016) Magyar márkák marketingjének sajátosságai - A Magistral-Trade Kft. példája. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális- és Környezetgazdaságtan tanszék.

Cserős, Dávid (2014) Magyar szomszédsági kapcsolatok és külkapcsolati stratégiák. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Csiffáry, Csilla (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának gyakorlata az Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Csomor, Norbert (2014) A jövedelmi és fejlettségi viszonyok, valamint a közúti közlekedés elemei közötti összefüggések vizsgálata Magyarországon 2004 és 2010 között. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Csomós, István (2017) Sajthelyzet Magyarországon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Csonka, Luca (2016) A filmturizmus helyzete, jelentősége és lehetőségei Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Csonka, Nikoletta (2013) A kommunikáció motiváló ereje: A professzionális tanári kommunikáció gyakorlati megvalósulása a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Csont, Dániel (2016) A multimédiás eszközök és a számítógép elterjedése a füzesabonyi Egri SZC Remenyik Zsigmond Gimnáziuma és Szakgimnáziumában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Könyvtár- és Humán Információtudományi Tanszék.

Csorba, Erik (2012) Társadalmi felelősségvállalás bemutatása, angol példán keresztül: Pret a Manger. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Csufor, Sándor (2015) Az Egri és a Villányi borvidékek összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Csuzi, István (2017) Pénzpiaci innovációk: fókuszban a bitcoin. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Csányi, Dávid (2017) Webshop fejlesztés, avagy betekintés egy modern CMS rendszerbe. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Császár, Erzsébet (2012) A Siculicidium útja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Csáti, Katalin (2016) Az egri borok a belföldi piacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdálkodási és Menedzsment Tanszék.

Csőke-Szalisznyó, Edina (2017) "Meglepetések helyett!" - A Főtaxi Zrt. gazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Czebe, Ágnes (2016) A reklámok fogságában, avagy a reklámok hatása a kisiskolás gyermekekre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tanulmányok Tanszék.

Czifra, Dalma (2014) A kompetencia jelentősége a munka világában - a Rádi Pékség Kft. kompetenciaalapú kiválasztási rendszerének vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Czimber, Tímea (2017) Háztartáson kívüli étkezési szokásaink munkahelyen, iskolában, étteremben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Czirkus, Babett (2014) Régi világ nyomában arculata: Egy tájház arculatának megtervezése és az arculati kézikönyv kivitelezése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Czirkus, Babett (2014) Régi világ nyomában arculata: Egy tájház arculatának megtervezése és az arculati kézikönyv kivitelezése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

D

Dalmady, Tünde (2017) A munkaerőpiac igényeihez igazodó szakképzés a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakgimnáziumában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdasági Tanszék.

Dankó, Gergő (2016) A KKV-k finanszírozási sajátosságai és gyakorlati alkalmazásának bemutatása a Szimita-Trade Kft példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Darvas, Levente (2017) Bitcoin Történet a Blockchain Technológia a Bitcoinon kivül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Matematikai és Informatikai Intézet/Alkalmazott Informatikai Tanszék.

Demcsák, Bálint (2017) Egy nagy vállalat projektje. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Demeter, Dóra (2016) Az európai migrációs válság magyarországi megítélése és hatásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számvitel Tanszék.

Demeterné Erdélyi, Tímea (2017) "Fantázia csárda és Kalandpark" 7P elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Demény, Dorina (2016) Kisiskolás korúak szociális készségei, a devianciában való veszélyeztetettség tükrében, a szociálpedagógia szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Dezső, Erik (2014) Gyógy- és termálfürdők szerepe az Észak-Magyarországi Régió gyógyturizmusában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Dienes, Dóra (2014) Az idegenforgalom lehetőségei Edelényben különös tekintettel az L’Huillier - Coburg kastély turizmusélénkítő hatására. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Dobi, Réka (2016) Önkéntes toborzás az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Dobiné Bálint, Katalin (2016) Az egri borvidék kultúrája, történelme, jelenlegi helyzete. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Dobó, Edit (2016) A pályaorientáció szerepe a felnőttoktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Andragógiai és Közművelődési Tanszék.

Doma, Ferencné (2016) Az Apple fejlődéstörténete. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Dombovári, Gábor (2016) C.F. Maier Polimer-Technikai Kft. logisztikai folyamatainak a vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Dorkó, Zsuzsanna (2015) Halészlevek és borok. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Doroginé Hrobecz, Hajnalka (2016) Kereskedelmi bankok versenyképességének vizsgálata az elmúlt évek vonatkozásában Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Üzleti tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Doros, Judit (2015) A bor és ételválasztás objektív és szubjektív szempontjai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Dr Vermesné Soós, Alexandra (2017) MMOG/LE beszállítói anyaggazdálkodási önértékelési rendszer bevezetése és működtetése a General Motors vállalatnál. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Dr. Hegedűsné Barna, Rita (2016) Gazdasági szemléletformálás lehetősége nem közgazdasági szakközépiskolás fiatalok körében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Dr. Lévai, Gábor (2015) Magyarország történelmi borvidékei (összehasonlító elemzés, változások). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Dr. Nagy-Kovács, Erika (2015) A Sziluett Borhotel marketingtevékenységének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális és Környezetgazdaságtan Tanszék.

Dudásné Csörögi, Tímea (2017) A feketegazdaság elemzése Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Duhonyi, Roland (2016) Az általános forgalmi adó rendszer bemutatása Magyarországon és az Európai Unióban gyakorlati példán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Dukán, Brigitta (2017) Értékteremtés: Az emberi erőforrás szerepe a lean menedzsmentben a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. esetében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment tanszék.

Dulai, Réka (2017) Az elmúlás, a halál, a gyász problémaköre a magyarországi roma kultúrában Kísérletek az észak-magyarországi roma kultúra tanatológiai kérdéskörének megközelítésére. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Dura, Miklósné (2017) Házak Ásza Kft. gazdálkodásának elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és számviteli tanszék.

Dzsupin, Beáta (2016) A Gyertyafény Részvét Kft. Elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi Tanszék.

Dér, Beáta (2016) Borturizmusi fejlesztési lehetőségek Abasáron. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Dócs, Vivien (2015) Az Ózdi Művelődési Intézmények szerepe a térség kulturális életében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális és Környezetgazdaság Tanszék.

Dósa, Annamária (2017) Logisztikai ügyintéző OKJ képzés Raktározási ismeretek témakör tananyagához segédlet kidolgozása. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

dr. Molnár, Péter (2016) A helyi önkormányzatok kötelezettségvállalási rendje. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

dr. Nagy, Gergely István (2015) Európai integráció és az Európai identitás. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

E

Ecseki, Richárd Rolf (2016) A közigazgatási döntések megtámadhatósága. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Elek, Virginia (2017) A terrorizmus hatása a turizmusra, avagy a hazai turisták terrorizmus sújtotta desztinációkba való látogatását befolyásoló tényezők. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Előházi, Andrea (2017) A Heves megyei tartós munkanélküliség alakulása és kezelésének módszerei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott Informatika Tanszék.

Erdélyi, Anikó (2014) A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. marketingkommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Erdélyiné Rusz, Annamária (2015) A gazdasági-pénzügyi szemléletformálás jelentősége nem közgazdasági szakközépiskolás fiatalok körében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Erdős, Lívia (2017) Emberi erőforrás stratégia hiánya a szépségiparban működő kis- és középvállalkozásoknál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Erdős, Ágnes (2013) Külső migrációs jelenségek az Európai Unióban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Erős, Andrea (2013) A nem hagyományos foglalkoztatási formák alkalmazásának vizsgálata az Észak –magyarországi régióban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Eszes, Anikó (2016) A Dinizon Bt. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Számviteli és pénzügyi tanszék.

F

Fabók, Judit (2013) A rajongói kultúra bemutatása a sorozatok tükrében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Faragó, Enikő (2015) A gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál jelentősége a turizmusban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Faragó, Tamara (2012) A geocaching szerepe Borsod-Abaúj-Zemplén megye aktív turizmusában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Farkas, Attila (2014) A magyar játékfilmek vizsgálata kezdetektől napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Farkas, Szabina (2014) A Kereskedelmi és Hitelbank lakossági hitelezésének marketingtevékenysége. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális és Környezetgazdaságtan Tanszék.

Farsang, Tibor (2015) Egy Egri Bikavér, Egy Egri étel Farsang Pincészet és a Hotel Korona Eger Étel-Ital párosítása a XIX. Egri Bikavér Ünnepen. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Fazekas, Laura (2017) Az e-kereskedelem gazdasági modelljei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott Informatika Tanszék.

Fazekasné Orgován, Edina (2017) Vezetői ismeretek bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti tudományok intézete.

Fedor, Veronika (2013) A turizmus, mint lehetséges alternatíva az edelényi kistérség felzárkóztatására. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Fedorné Szabó, Marianna (2015) Az Evinor Pincészet marketing tevékenységének elemzése és fejlesztési javaslatok új marketing eszközök alkalmazására vagy a meglévőek fejlesztésére. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Fehér, Barbara (2016) Nagyréde Önkormányzatának beruházási aktivitásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi tanszék.

Fehér, Dániel (2016) A Magyar Posta Zrt. helye a csomaglogisztika világában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Fehér-Szabó, Nikolett (2014) A borcímkézés szerepének vizsgálata a vásárlói döntés folyamatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, TurizmusTanszék.

Fekete, Erika (2017) A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodásának elemzése 2013-2015 között. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Fekete, Zoltán (2013) A mezőkövesdi Kovács Kft. működésének bemutatása logisztikai szempontból. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Fenyvesiné Mester, Erika (2017) Egészségkommunikációs kampány megvalósítása a gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Ferencz, Zoltán Gábor (2015) Tokaj: terroir, bor, gasztronómia. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Filkor, Tamás (2016) Egy webáruház fejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Fodor, Gábor Zsolt (2016) A Hálózat Televízió tíz éve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Fodor, Hajnalka (2016) Nyíltvégű befektetési alapok alakulása a 2007-ben kirobbant pénzügyi válság után. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Fodorné, Szilágyi Réka (2015) Eger és Sopron oltalom alatt álló eredetmegjelölésű(OEM) borainak termékleírásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Fodorné Horváth, Katalin (2016) Gazdasági szemléletformálás lehetősége nem közgazdasági szakközépiskolás fiatalok körében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Forgács, Florina (2016) Az Európai Unió bevándorlási- és menekültügyi politikájának alakulása a 2015-ös válság hatására. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Forgó, Fruzsina Brigitta (2016) Fejlődési-fejlesztési potenciálok – A pilisi térség fejlesztési irányvonalai és annak hatása Pilisszentkereszt és Dobogókő településfejlesztésére. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Frits, Máté János (2013) Tokaj turisztikai vonzerejének bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Fábián, Annamária (2016) Atipikus foglalkoztatási formák: Munkaerő közvetítés és az EastJob Személyzeti Tanácsadó Bt. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Fábián, Eszter (2017) Vállalkozók helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Fábián, Nikolett (2017) Szondy Lakatos és Szerelőipari Szövetkezet gazdálkodásának elemzése a 2012-2016 évek vonatkozásában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Fábián, Péter (2016) Az Iszlám Állam ellen folytatott harc: A NATO szerepe a terrorizmus leküzdésében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Fábián, Péter (2014) Heves -, és Borsod-Abaúj-Zemplén megye külkapcsolatainak összehasonlítása az Európai Unióhoz való csatlakozástól 2008-ig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Fésűsné Brosch, Andrea (2016) A közfoglalkoztatás hatékonyságának növelése Hernádnémeti településen. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Fóti, Dávid (2014) A gördeszkás szubkultúra. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Füle, Miklós (2017) A Kalamóna Bt vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a 2013-2016-os beszámolói alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Fülöpné, Bukta Katalin (2013) Attitűdök és előítéletek a pedagógiai nevelésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

G

Galovics, Anita Kriszta (2013) Az ÉHG Zrt. költség-és eredmény alakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gara, Adrienn (2017) Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár működése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Gasková, Bianka (2016) Generációs sajátosságok a digitális személyközi kommunikációban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Gaál, Bettina (2013) Női újságírói szerepek a filmvásznon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gecse, Petra (2013) Társadalmi egyenlőtlenségek az oktatásban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gellén, Erika (2014) Villamos energia értékesítés és kereskedelem az árutőzsdén: a Mátrai Erőmű Zrt. gyakorlata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet Regionális-és Környezetgazdaságtan Tanszék.

Gergely, András (2014) A litvániai lengyel kisebbség helyzete a független Litván állam létrejöttét követően. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Gergely, Richárd (2016) Internetes kereskedelem a bioélelmiszerek és biokozmetikumok iparában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott informatikai tanszék.

Gergely, Zita (2016) A Mátrai Erőmű Zrt. gazdasági elemzése a 2013-2015. évi beszámolók alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

German, Gábor (n.a.) A magyar önkormányzati rendszer felépítése és perspektívái. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Godzsák, Melinda (2015) A világ és Magyarország szőlőtermesztésének és borászatának aktuális kérdései. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Goldman, István (2017) Informatikai eszközök automatizált nyilvántartása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Matematikai és Informatikai Intézet.

Gombácsi, Péter (2015) Italfogyasztási szokások hazánkban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus tanszék.

Grizner, János (2016) A sötét turizmus helyzete és perspektívái, Csernobil példáján keresztül bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tankszék.

Guba, János (2016) Borsod-Abaúj-Zemplén megye versenyképessége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Gubán, Adrienn (2013) Az atipikus foglalkoztatás. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gulyás, Csaba (2014) Az Együtt-PM Szövetség 2013 és 2014 közötti kampánytevékenysége Heves megye 1. számú választókerületében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Gulyás, Orsolya (2016) A bor szerepe az egészségturizmusban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Guttyán, Éva (2016) Nők és karrier - Esélyegyenlőség nőként Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdasági és Jog Tanszék.

Gyetvai, István (2017) A kiválasztás folyamatának vizsgálata a Würth Szereléstechnika Kft-nél - különös tekintettel a vállalatnál alkalmazott Assessment Center-re. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Gyurcsó, Dániel (2016) A dolgozók képzése; munkahelyi képzési rendszerek kialakítása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Gyuricska, Éva (2016) A gazdasági jellegű oktatás és kompetencia fejlesztés szerepe a közoktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és jog tanszék.

Gyányi, Ildikó (2016) A felsőfokú oktatás hatékonysága Észak-Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Gyányi, Ildikó (2014) A felsőfokú oktatás hatékonysága Észak-Magyarországon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

György, Vanda Orsolya (2015) A South Park társadalomkritikája és annak véleményformáló ereje. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Gábor, Tamás (2013) Garanciaszervezetek szerepe a kis és középvállalkozások életében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gál, Ildikó (2013) A pálinkaturizmus a fejlődés alternatívája a Békési kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Gáliczkiné dr Ambrus, Hajnalka (2015) Étel és ital párosítás egy adott régió esetében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turisztika Tanszék.

Géber, Izabella (2017) A Fém & Vill. Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Géczi, Csaba (2015) Az MKB Bank Zrt. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és jog tanszék.

Géczi, Csaba (2016) Az MKB Bank Zrt. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és jog tanszék.

Géresi-Balázs, Mária (2015) Termőtájak – magyar borok – magyar ételek (hazai konyha). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Gönczi, Szilvia (2017) A lowemission autók relevanciája a hazai szervezeti piacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti tudományok Intézete.

H

Hadobás, Ingrid Fanni (2013) 1-3 éves gyermekek, anya-gyermek kommunikációs kapcsolata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Hajdú, Regina (2016) A Drakula legenda turisztikai exploációja. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Hajdú, Tamás György (2013) A börtöntetoválások szemiotikai vizsgálata, különös tekintettel a szovjet fegyintézetek motívumaira. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Hallgat, Ágnes (2017) A szociálpolitikai eszközök alkalmazása a Magnetec-Ungarn Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Tanszék.

Hamvas, Rita (2016) Lízing és faktoring a Régió Holding Kft. gyakorlatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Hancsák, Zsófia (2013) Kurmai és Társa Kft., mint fejlődő vállalkozás „életpályájának”, működési jellemzőinek bemutatása, az üzleti siker okainak feltárása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Handa, Eszter Zsófia (2013) Társadalmi szerepvállalás, kommunikáció és nyilvánosság a színház szemszögéből: Esettanulmány a Miskolci Nemzeti Színház működése alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció Tanszék.

Hangodi, Titanilla (2015) A Villány-Siklósi Borút turisztikai-területfejlesztési-gazdaságfejlesztési jellemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Hanzó, Henriett (2013) A bábszínjátszás és a magyar népmese kapcsolatának bemutatása : A Harlekin Bábszínház PR terve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Harmath, Klaudia (2017) Borgasztronómia az Egri Fúzió Borbárban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Harnócz, Fanni (2017) EU 2020 és Magyarország. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Hauber, Zsoltné (2015) A Flow és az érzelmek szerepe a pedagógiai munkában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Hegedüs, Szilvia (2016) SAP QM felületen. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Informatikai Tanszék.

Hegedűs, Enikő (2013) Kiválasztási folyamat bemutatása egy multinacionális szervezetnél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Hegedűs, Georgina (2015) Megújuló vs. Fosszilis: K.O. vagy Káosz lesz a vége? BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Hegedűs, István (2014) A NAV Heves Megyei Adóigazgatósága emberi erőforrás gazdálkodása 2011-2013 között. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Hegedűs, Ágota (2013) Csáth Géza a nyugatban: A zenekritikus és a novellista. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Herbszt, Éva (2013) A világok harca. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Hevér, Henrietta (2017) Gasztronómia és a falusi turizmus kapcsolata a Mátraalján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Hidegföldi, Zsigmond (2017) Smart city energetikai megoldásai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Homoky, Lilla (2015) Ökofalvak és kisközösségek politikája Magyarországon és nemzetközi szinten. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia tanszék.

Homola, Gabriella (2017) Lakossági hitelezési eljárások egy adott bank gyakorlatában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Horváth, Henrik (2015) AC Milan - FC Bayern München, avagy kié a sportgazdasági kupa? BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Horváth, Katalin (2016) Állampapírok szerepe az államadósság finanszírozásában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Horváth, Kármen (2013) A nonprofit szektor bemutatása az Összefogás A Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Horváth, Kármen (2013) A nonprofit szektor bemutatása az Összefogás A Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Horváth, Teodóra (2016) Turisztikai termékfejlesztés lehetőségei Thaiföld északkeleti régiójában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus-vendéglátás Tanszék.

Horváth, Ádám (2016) Értékteremtő oktatás egy telekommunikációs vállalat életében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Tanszék.

Horváth, Éva (2015) Rendszerváltás vagy szemléletreform kell-e a fiatalok pénzügyi-gazdasági oktatásában? Javaslat a projekt-módszer rendszeres alkalmazására. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Hossó, Judit (2017) A MÁV FKG Kft. vagyoni helyzetének és pénzgazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Hosztafi, Annamária (2014) Az önkéntesség magyarországi helyzetének bemutatása, a Magyar Vöröskereszt és a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület külső kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Hreskóné Vass, Judit (2015) Az alföldi tradicionális ételek párosítása a magyarországi borfajták ízharmóniájával. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Hubert-Sápi, Dóra (2016) Szponzorálás az adidas és a MOB tevékenységében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Hunyadi, Edina (2016) A kúria jogegységi határozatának hatása a Raiffeisen Bank Zrt. életében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Huri, Marianna (2016) A taniroda szerepe a kompetencia alapú oktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

I

Illés, Anita (2017) A magyarországi energiapiac jelenlegi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Illés, Zita Krisztina (2017) Szente Község Önkormányzat gazdálkodásának elemzése 2012-2016. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Kar.

Ipacs, Martin (2013) Emberi erőforrás szerepe az értékteremtésben,az emberi erőforrás menedzsment megvalósulása az Elso Elbe Bt-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Iván, Nikolett (2013) Észak –Magyarország munkanélküliségének okai,különös tekintettel Borsod –Abaúj –Zemplén megyére. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Iványi, Péter (2016) A Woocommerce webshop rendszer integrálása és kiépítése a gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott Informatikai Tanszék.

J

Jakab, Nikolett (2017) A Groupama Biztosító Zrt. üzletkötői toborzás és kiválasztás folyamatának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Jakab, Nikoletta (2016) Élmény Vár Eger Csillagai Között. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Jakab, Szilvia (2015) Gárdonyi Gáza újságírói működése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és médiatudományi Tanszék.

Jakab, Valéria (2016) Gazdasági szemléletformálás lehetősége a kereskedelem és marketing képzésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Jakabová, Edit (2014) A „Vinohradníckaoblasť Tokaj” borturizmusának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Jakus, Judit (2017) Jászárokszállás Önkormányzatának gazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Jancsó, Erzsébet (2015) Világörökségünk: Tokaj-Hegyalja. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Jani, Áron (2016) Szakmát tanuló fiatalok felkészítése a pénzügyi-gazdasági életre Don Bosco nevelési módszere nyomán: Gyakorlat és lehetőség a kazincbarcikai Don Bosco Iskolában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Janitor, Rozália (2013) Az Asiafood Kft. alapítása és működése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Janitor, Rozália (2013) Az Asiafood Kft. alapítása és működése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Janitor, Rozália (2016) Innovációmenedzsment technikák alkalmazása a szolnoki Vodafone márkaképviseletnél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Janáčkov, Anikó (2012) Élményközpontú tanítási stratégiák kooperatív tanulási módszerek az irodalomtanításban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Jaskó, Imre (2015) A szőlő és a bor kedvező élettani hatásának szerepe a borok kiválasztásában és kínálásában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Jeschek, Beáta (2017) Minőségirányítási rendszerek gyakorlati alkalmazása hazai kis- és középvállalatoknál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Jokhel, Leona Laura (2013) Az Agrár-Coop Kft költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Juhász, Csaba (2012) Vevőkiszolgálás és fogyasztói elégedettség mérése a Magyar Posta Zrt.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Juhász, Erika (2012) A megújuló energiaforrások turisztikai hasznosíthatóságának vizsgálata a Sátoraljaújhelyi kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Juhász, Judit (2016) A Lean Termelési Rendszer megvalósulása a Robert Bosch Automotive Steering Kft-nél, az értékteremtés folyamata az alapanyagtól a késztermékig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Jáger, Zsolt (2014) Egy online játék vizsgálata. Marvel: Avengers Alliance, Facebook játék. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Jászainé Orbán, Zsuzsa (2016) Gazdasági szemléletformálás lehetősége közgazdasági és nem közgazdasági középiskolában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Jászay, Csilla (2016) Munkaerő-piaci tendenciák Magyarországon és az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Józsa, Annamária (2016) Az Egri Kulturális és Művészeti Központ bemutatása különös tekintettel a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házra. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Józsa, Gábor (2013) A kommunikáció fejlődése a sportközvetítésekben, és a sport újságírásban a 70-es évektől kezdődően. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

K

Kailbach, Rita (2015) A tokaji borok eredetvédelmi problémái. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kajor, Norbert (2013) Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberi erőforrás gazdálkodása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kajtor-Gajdár, Anita (2015) Hollókő turizmusának új lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kakuk, Annamária (2015) A magyar számviteli szabályozás és az IFRS-ek összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Kalmár, Tiborné (2013) A Budapest Bank kommunikációjának vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kaló, József (2016) Egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárások szerepe a bormarketingben: Az Egri Bikavér termelésének egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárásai. Posztgraduális szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kalóczkai, Orsolya (2017) A Baumit Kft. pénzügyi elemzése a beszámolók alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Kankulová, Ildikó (2013) Szociális gazdaság bemutatása a flamand régióban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Karcza, Andrea (2017) Felsőoktatók alkalmazási feltételei a Bologna rendszer bevezetésétől napjainkig. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete/Menedzsment Tanszék.

Karnis, Péter (2014) Fiatalok munkavállalási lehetőségei Heves megyei vállalkozásoknál. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Katona, Franciska Dorina (2016) A molnárkalács borsodnádasdi hagyományának szerepe a turizmus fejlődésében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kecskés, Anna (2016) Élményturizmus a Mátrában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Kecskés, Anna (2016) Élményturizmus a Mátrában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Keczer, Zsuzsa (2017) A Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. pénzügyi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Keller, Botond (2016) A Magyar Telekom készletgazdálkodási stratégiája a mobiltelefon készülékekre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Kerekes, Gábor (2015) Versenyképesség fokozása: Nemzeti bormarketing eszközök Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kerekes, Tímea (2017) Egyéni és társas vállalkozások járulékfizetési kötelezettségének alakulása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Keresztessy, Zoltán Péter (2014) Függőség a modern társadalomban, különös tekintettel az intermediális eszközökre, általuk közvetített tartalmakra, értékekre. Internetfüggőség kialakulásának okai, pszichológiája, megjelenési formáinak vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Kertész, Georgina (2012) A védett természeti területek idegenforgalmi hasznosítási lehetőségei a jogi szabályozás tekintetében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kesztyűs, Vivien (2017) Ásványvíz fogyasztási szokások Komárom-Esztergom megyében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Ketykó, Zsolt (2016) A Magyar Cetelem Bank Áruhitelezési tevékenységének bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Kirschbaum, Karl-Heinz (2015) Grape-growing in the world and Hungary and topical questions of the wine-producers. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Király, Éva (2013) Élet egy tökéletes világban és ami mögötte van. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Kis, Magdolna (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatos nézetek, és a fogyatékossággal szembeni előítéletek csökkentésének lehetőségei az iskolai nevelésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Kis, Vencel (2015) Projekt-tervezés keretein belül megvalósuló autó bérbeadó webes alkalmazás. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Kis, Viktória (2016) A fogyasztói magatartás és a turisztikai kínálat összefüggései Mátraderecskén. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság és Társadalomtudományi Kar.

Kisné Réthi, Fruzsina Gabriella (2014) Költségvetési szervek gazdálkodása egy önállóan működő oktatási intézmény gazdálkodásának elemzésével. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Kiss, Anna (2013) A közigazgatási kommunikáció napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék.

Kiss, Enikő (2016) Kölcsönzött munkavállalók kompetenciái a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Kiss, Evelin (2013) A jászsági falusi turizmus szerepe a vidékfejlesztésben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kiss, Gábor (2016) Az ERP rendszerek szerepe, jelentősége, fejlesztési lehetőségei egy kereskedelmi vállalatná. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Információtechnológia Tanszék.

Kiss, Gábor (2012) A Karitászt Támogató Alapítvány működésének bemutatása és a 2008/2009-es nemzetközi hitelválság rá gyakorolt hatásának vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kiss, Helga (2013) Örökségturizmus Hollókőn. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kiss, Kinga (2017) Ökoturizmus a Mátrában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Kiss, Tímea (2017) Diplomások a közfoglalkoztatásban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Klötzl, Józsefné (2017) A Király-Szerszám Kft. gazdálkodásának bemutatása, múlt és jelen a számok tükrében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Tanszék.

Kobolák, Krisztina (2013) A befektetési alapok működése és öt kiegyensúlyozott vegyes alap összehasonlítása 2006-2012 között. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kobolák, Zoltán (2013) Az információs rendszerek fejlődésének elemzése, kiemelten a gazdasági területre(„potyautasok”). Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kocsa, Krisztina (2017) Megváltozott munkaképességű dolgozók teljesítményének értékelése a Mátra-Humán Kft. és a Toptechnika Kft. gyakorlatában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Kocsis, János (2017) Az infokommunikációs technológiák térnyerésének gazdasági elemzése - Integrált vállalatirányítási rendszerek jelentősége a vállalati életben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozásgazdaságtan Tanszék.

Kocsis, László (2016) Bankkártya szerepe a fizetési forgalomban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és számviteli tanszék.

Kocsis, Mária Zsuzsanna (2014) Az Avon Cosmetics Hungary Kft. marketingkommunikációs tevékenységének bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Koczkáné Kis, Judit (2014) Észak-Magyarországi régió munkaerő-piaci jellemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Kollár, Noémi (2016) Az elektronikus kereskedelem fejlődése és biztonsági kérdései. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott Informatika Tanszék - Gyöngyösi Campus.

Kolozsvári, Rozália (2016) Esélyegyenlőségi terv, és annak alkalmazása az Agria Volán Zrt.-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Komenda, Réka (2016) A Replant-Cardo Kft gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Komlódi, Ivett (2017) Generációk és motivációk, avagy elégedett munkavállalók a szervezetben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanászék.

Komoróczki, Márk (2013) Az Országos Mikrohitel Program és az Ózdi Vállalkozói Központműködése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kompolti, Gábor (2016) Projektmenedzsment az autóiparban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Koncz, Balázs (2017) A szállítási idő hosszának hatása a vásárlási döntésre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Gyöngyös.

Koncz, Evelin (2016) A Hotel Szent István*** vendégkörében végzett kutatás a kulturális motivációjú utazásokról. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Tanszék.

Konczné Lövei, Csilla (2016) A BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet szerepe a mikro-, és kisvállalatok hitelfinanszírozásában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Tanszék.

Kontrás, Tibor (2017) Ügyviteli rendszer és B2B webértékesítési fejlesztés az AccessPoint Kft – nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, GTK Üzleti Tudományok Intézete.

Koplányi, Mónika (2017) Bécsi szél fúj / Márkaváltás 2.0 / Imázs-építés a gyakorlatban, új arculat és imázs elemek elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Kopányi, Hajnalka (2016) Egy agrárpiaci vállalat controlling folyamatának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék Gyöngyösi Campus.

Korda, Ákos (2013) Online hírforrások és közösségi oldalak használata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Koren, Ildikó (2017) A Korszer Kft. üzleti terve a "GINOP versenyképesség növelő hitelprogram" igényléshez. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és számvitel.

Koren, Ildikó (2017) A Korszer Kft. üzleti terve a "GINOP versenyképesség növelő hitelprogram" igényléshez. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és számvitel.

Kormos, Brigitta (2016) Az Adidas és a Nike marketingtevékenységének összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Korsós-Schlesser, Ferenc (2017) A jövő lehetőségei Magyarországon, tekintettel a klímaváltozásra. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság Tudományi Kar.

Kotroczó, Zoltán (2017) A megváltozott munkaképességű személyekkel kapcsolatos 2012. évi jogszabályváltozás hatásainak vizsgálata Heves Megyében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Kovács, Alexandra (2012) A Barta és Barta Kft. pénzügyi, gazdasági, jövedelmezőségi, piaci helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Kovács, András Bálint (2016) Abszolút hozamú befektetési alapok vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Kovács, Barbara (2013) Az MKB Bank Kis-és közép Vállalati hitelezésének alakulása és annak bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kovács, Boglárka (2013) A hazai lakás-takarékpénztárak és szerepük Magyarországon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kovács, Katalin (2016) Befagyott konfliktusok a posztszovjet térségben - a kelet-ukrajnai konfliktus. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Kovács, Kinga (2013) Az általános forgalmi adó mint fő államháztartási bevételi forrás a nemzetközi gyakorlat és a személyi jövedelemadó-politika fényében (1990-2013). Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kovács, Mária (2015) Az egerszalóki Helli Családi Pincészet bemutatása, tevékenységeinek elemzése. A borászati tevékenység mellett folytatott szőlőmag őrlés, szőlőmagolaj készítés ismertetése. A csalási vállalkozás bekapcsolódása a helyi gasztro-és idegenforgalmi turizmus programjaiba. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kovács, Tímea (2013) A lakosság idevizahitel állományalakulása az adósmentő programok tükrében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, d.

Kovács, Viktória (2017) A nők jogainak és szerepeinek összehasonlítása Magyarországon és Törökországban, napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Kovács, Vivien (2013) Budapest Bank által működtetett hitelkonstrukciók szerepe a KKV-k finanszírozásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kovács, Zsanett (2017) A Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****SUPERIOR értékesítési- és kommunikációs politikájának bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kovács, Zsolt (2016) A magyar szakképzés helyzetének, lehetőségeinek vizsgálata pályaválasztás előtt álló általános iskolai tanulók számára. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Társadalomelméleti tanszék.

Kovács-Felföldi, Brigitta (2017) A klímaterápia lehetőségei a Mátrában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Krauszné Paulik, Ágnes (2016) Az Electraplan-Termelő Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Kreszadló, Istvánné (2016) Borsod Takarék Takarékszövetkezet megfelelése a Bázeli direktívák tükrében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Kriston, Martina (2016) Turizmus a védett területeken - az Aggteleki Nemzeti Park példáján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Krizsán, Anita (2013) z egészségügyi marketing sajátosságai: A csecsemőtápszer piac példája: Marketing lehetőségek a magyarországi csecsemőtápszer piacon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Krsnáková, Denisa (2013) Kultúraközi kommunikáció a mindennapokban: Szlovák-magyar viszonyok az Eszterházy Károly Főiskolán. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Krussó, Tamás (2017) A vállalati társadalmi felelősségvállalás bemutatása a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Kucsera, Ákos (2017) Digitális kommunikáció: Posztolási és kommentelési szokások elemzése három magyar portál posztjaiban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Kuli, Anna (2013) Doktor House és a hazai rajongók kórtörténete. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Kupecz, Zsanett (2017) Az ingatlanpiac vizsgálata a fogyasztási szokások tekintetében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Kurucz, Krisztina (2016) A HAUSER Kerékpár Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék gyöngyösi Campus.

Kuruczné Kondás, Zsuzsanna (2017) Magán Óvoda és Játszóház indítása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Kusztván, Petra (2014) Mémhasználat az online kommunikációban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Kádár, Dorottya (2016) The Hungarian International Relationships Between the Two World Wars. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia.

Káger, Szilvia (2016) Fortune Kft üzleti terve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Káposzta, Péter (2013) Az első és második Orbán-kormány felépítésének összehasonlítása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kárpáti, Judit Zsuzsanna (2012) A Lázár Lovaspark bemutatása és turisztikai jelentősége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Kéninger, Vivien (2013) A hazai vidéki turizmus marketingkommunikációja a Medves Hangulatszálló példájával. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Késely, Zsuzsa Tímea (2016) Miskolc gasztrokulturális fesztiváljai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kívés, Gábor (2016) Webfejlesztés MVC keretrendszerben php nyelven. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Kóboriné Németh, Szilvia (2017) Üzleti és folyamattervezés a Tréler Kft-nél, a fenntartható fejlődésért. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Kónya, Eleonóra (2016) Üzleti tervezés szerepe a vállalkozásoknál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és számviteli tanszék.

Kónya, Zsuzsanna (2016) Esélyegyenlőségi Terv megvalósulása az egri Kormányhivatalban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Kós, Alexandra (2016) A Schönbrunni kastély a turizmus tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kömlői, Fanni (2016) Németország migrációs politikája az Eu-ban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

L

Laboda, Andrea (2014) Állatkertek turisztikai szerepe: A Jászberényi Állat- és Növénykert, mint turisztikai vonzerő. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Laboda, Marietta (2016) A televíziós élelmiszerreklámok hatása a gyermekekre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás- gazdaságtan Tanszék.

Laczi, Mónika (2016) Követeléskezelés a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igagzatóságánál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Laczkó, Diána (2016) A Diósgyőri vár szerepe a kulturális diplomáciában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Ladányi, Zsolt (2016) Solaqua Kft Üzleti terve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék Gyöngyösi Campus.

Lakatos, Rudolf (2013) Befektetési alapok működésének elemzése, az alapok értékelése, teljesítményének elemzése,minősítése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Lakatos, Róbert Márk (2017) Az Ytong falazóelemgyár gazdasági elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Lapcsák, Sándor (2016) Az Egri Kulturális és Művészeti Központ külső kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Lapcsák, Sándor (2014) Az Egri Kulturális és Művészeti Központ külső kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Laufer, Barbara (2014) A miskolci Kocsonyafesztivál, mint Borsod megye turisztikai kulcs attrakciója. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Idegenforgalmi Tanszék.

Lehoczkiné Csombor, Erika Tünde (2016) Az értékteremtés megjelenése az önkormányzatok által megvalósított közfoglalkoztatási programokban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Lengyel, Anett Rita (2017) Németország romái. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Lenkei, Zsófia (2017) A fuvarszervezés bemutatása a K&V Kft.-n keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Lente, Edina (2017) Nők a vezetésben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Levákné Krisztián, Dóra (2016) Egy telekommunikációs cég panaszkezelési rendszere. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Liktor, Mónika (2016) A roma gyerekek integrálódási lehetőségei: Szegregált integráció? BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Liktor, Róbert (2016) Hátrányos helyzetű munkavállalók kezelésének lehetőségei, különös tekintettel a közfoglalkoztatásra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Ling, Ilona (2014) Négy nyilvános webnapló vizsgálata tartalmi, szerzői és befogadói szempontok alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Ludvig, Ádám (2016) Külföldi működőtőke befektetések térségi növekedési és foglalkoztatási hatásai Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Lukács, Ernő (2014) A régi és az új típusú pénzügyi – számviteli ügyintéző (OKJ) képzés elemzése a Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Budaörsi Tagintézményében szerzett tapasztalatok felhasználásával. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Lukács, Réka Orsolya (2016) A Hotel Eger & Park **** menedzsment tevékenységének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Lukács, Réka Orsolya (2015) A Hotel Eger & Park**** menedzsment tevékenységének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

László, Dorottya (2014) Kulturális erőforrások, attrakciók, rendezvények Szécsény város kínálatában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

László, Kitti (2017) Danubius Hotels Group a XXI. században. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Lökös, Edina Márta (2014) A Tisza-tavi Ökocentrum külső kommunikációja avagy hogyan juttatja el az információt a közönségnek. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és Médiatudomány Tanszék.

Lőkös, Kitti (2013) Rudabánya turizmusa és a benne rejlő lehetőségek. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Lőrik, Réka Mária (2017) Pásztó Városi Önkormányzat gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Lőrincz, Virág (2016) Az Iszlám Állam kialakulása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

M

Madarász, Judit (2014) Ismerkedés az interneten. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Madocsai, Angéla (2013) A hagyományos sokszorosított grafika használata könyvillusztráció-ként a nyomdászatban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Madár, Kitti (2016) A turizmus kialakulása, fejlődése és fejlesztési lehetőségei Parádsasváron. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus, Területfejlesztési és Idegen Nyelvi Intézete.

Magyar, Bertalan Márton (2016) Vendéglátó webalkalmazás. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Magyar, Gergő (2017) Beszerzési tevékenység vizsgálata a Robert Bosch Elektronika Kft. esetében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Magyar, Melinda (2016) Munkajövedelmek adókedvezménye munkáltatói és munkavállalói oldalról. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Magyar, Tamara (2017) A szálláshely-szolgáltatók online marketing tevékenységei hazánkban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Magyar, Zsófia (2017) A falusi társadalom a 20. század második felében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Major, Kitti (2016) "Egyszer fent, máskor lent", avagy egy vállalat küzdelme a fennmaradásért a tulajdonosváltás után. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális- és Környezetgazdaságtan Tanszék.

Maka, Noémi (2013) Az Európai Unió regionális politikája, Magyarország és a Kohéziós Alap nyújtotta támogatások. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Makai, Zsófia Melinda (2016) Az emigráció társadalmi és politikai okai - antiszemitizmus a Szovjetunióban és a rendszerváltás utáni Oroszországban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Makkai, Stella (2014) A producer munkájának értelmezése a magyar filmgyártásban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Malácsik, Tibor (2015) Az étel-bor párosítás elmélete és gyakorlata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Marczi, Gábor (2015) Egy magyarországi borút turisztikai-területfejlesztési-gazdaságfejlesztési jellemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Marótiné Farkas, Katalin (2017) Az adókötelezettség elektronikus úton történő teljesítése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Matusz, Dóra (2017) A Prec-Cast Kft. funkcionális stratégiája és stratégiai akciói a beszerzésen. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Matyi, Tamás (2013) Élet egy kettézárt faluban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Mazúr, Ákos (2012) Abaúj turizmusa Észak-Magyarország viszonylatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Menykő Melitta, Angelika (2012) A világörökségi helyszínek komplex turisztikai értékelése Tokaj-hegyalja, mint Világörökség. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Mezei, Mónika (2017) Hallássérültek helyzete a munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanulmányi és Oktatásszervezési Osztály.

Mezei, Tamás (2016) A sportmarketing és szponzoráció bemutatása a Nike marketingstratégiáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Mihály, Bence (2016) Webshop fejlesztés. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Mihály-Lovas, Edina (2017) Közfoglalkoztatási rendszer Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Mihályné Fónad, Annamária (2017) Javadalmazás és motiváció az egészségügyi szakdolgozók és egészségügyben dolgozók körében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Mile, Tibor (2017) Közúti fuvarozásban felhasználható tehergépkocsi abroncsok összehasonlító elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Misi, Szabolcs (2013) Az Imola-Mátra Kft. pénzügyi, gazdasági, jövedelmezőségi, piaci helyzetének elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Misiné Zaja, Anikó (2017) A vállalkozói kompetencia fejlesztésének főbb tartalmi és módszertani vonatkozásai. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Mitró, Lajosné (2015) A kultúrált borfogyasztás pozitív élettani hatásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus tanszék.

Mocsári, Szabolcs (2017) Biogáz erőmű termelés optimalizációja. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Mogyorósiné Nagy, Éva Lotti (2016) A lakossági devizahitelek elterjedése Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Molnár, Bernadett (2013) Terény Község Polgármesteri Hivatalának külső és belső Kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Molnár, Csilla Eszter (2016) Kihívások és lehetőségek a vendéglátó vállalkozások marketingjében: Az egri Kis Sziget Kávézó és Bár piaci tevékenysége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Molnár, Dávid (2016) Szenior vendégek a hazai szállodaiparban: A Park Klub csoport szállodái. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Molnár, Gergő (2016) A borhoz kapcsolódó rendezvények turisztikai hatása Egerre : Az Egri Bikavér Ünnep és az Egri Csillag Borfesztivál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Molnár, István (2017) Menekültválság és döntéshozatal. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Molnár, Katalin (2014) A gyógyvízre alapozott egészségturizmus helyzete, fejlesztési lehetőségei Eger városban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Molnár, Matild Mária (2017) A cégvezető képzés felértékelődésének vizsgálata közép-magyarországi KKV példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Molnár, Mária (2016) Kié a felelősség? - Magyar Állam versus Dohányipari CSR - a dohányzók és nem dohányzók érdekvédelme. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kereskedelem Marketing Tanszék.

Molnár, Márk Miklós (2014) A Déjá vu Cafe, Restaurant & Bar reklámterve költségvetéssel együtt. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Molnár, Péter (2013) Civil újságírás a médiában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Molnár, Ádám (2013) Tetováló krónikák: Multimédiás oktatóprogram. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Oktatás és Kommunikációtechnológia Tanszék.

Monok, Tamás (2015) A szőlő- és bortermelési stratégiák – borkategóriák, helyük a borfogyasztásban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Montvai, Zoltán (2015) Az Egertej Kft. tevékenységének elemzése 3 év adatai alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság Tudományi Intézet.

Morvai, Anett (2017) Heves város infrastrukturális fejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment tanszék.

Morvai, Máté (2016) Marketingeszközök alkalmazása az élelmiszeriparban, a Detki Keksz Kft. példáján keresztül bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Mucha, László (2017) A biodinamikus gazdálkodás helyzete Magyarországon, nemzetközi összehasonlítással. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Mucsicska, Judit (2017) Minőség a közoktatásban az Irinyi János Református Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon minőségpolitikájának tükrében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Mulyad, Orsolya (2016) A zárt makrogazdasági modell dinamikus szemléltetése C# programozási nyelven. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Munkácsi, Margit (2015) Robert Bosch Automotive Steering Kft. vagyoni-, jövedelmi- és pénzügyi helyzetének elemzése 2010-2014-ig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet/Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Murányi, Enikő (2016) Biatorbágy Város Önkormányzatának gazdálkodása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Tanszék.

Máté, Gyárfás (2013) A Facebook szerepe a nagyvállalatok és a kereskedelmi médiumok újmediális kommunikációjában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Máté, Zsuzsanna (2016) Befektetési alapok vizsgálata a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. által kibocsátott befektetési alapokon keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Méhész, Andrea (2015) Marketingeszközök alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Mészáros, Bence (2016) Az SBM-Verting Kft. növekedési stratégiájának megalapozása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Mészáros, Lívia (2013) Statisztikai módszerek alkalmazása a humán erőforrás gazdálkodás területén: Humán controlling számítások. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

N

Nagy, Adrienn (2014) A funkcionális élelmiszerek fogyasztói magatartásának vizsgálata conjoint-elemzés segítségével. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Nagy, Alexandra (2014) Az imázs szerepe Eger város versenyképességében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Nagy, Alexandra (2014) A varázslatos Micimackó. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Nagy, Angéla Tímea (2017) Avon Cosmetics bemutatása a marketingkommunikáció elemein keresztül. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Nagy, Attila (2017) A Toyota autószalon marketing működése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Nagy, Dániel (2017) Innovatív megoldások a gépjárműiparban: globális és hazai vonatkozások az egri Bosch példáján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Nagy, Dániel (2017) Innovatív megoldások a gépjárműiparban: globális és hazai vonatkozások az egri Bosch példáján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Nagy, Dániel (2016) Innovatív megoldások–automatizált kormánymű rendszerek:Innováció - életre tervezve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Nagy, Dávid (2016) Változás- és válságmenedzsment a gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Nagy, Emília (2016) Magyarország biztonságpolitikája a rendszerváltás után : (1990-2015). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Nagy, Enikő (2013) Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet által működtetett hitelkonstrukciók szerepe a vállalkozások finanszírozásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Nagy, Gergely István (2015) Európai integráció és az Európai identitás. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Nagy, György (2015) Termőtájak - magyar borok - magyar ételek (hazai konyha) Zemplén tájjellegű ételei és italai, és ezek megjelenése egy "hegyközi" vendéglő kínálatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Nagy, Imre (2017) Befektetési alapok bemutatása, törvényi szabályozása, piaci szerepe. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Nagy, Judit (2015) A borturizmus és a hazai gasztronómia összefüggéseinek elemzése egy konkrét vállalkozás példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Nagy, Krisztina (2016) A helyi adók szerepe Eger város gazdálkodásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Nagy, Krisztina (2016) A kiégés vizsgálata a Füzesabonyi Járás területén működő gyermekjóléti alapellátást nyújtó intézményekben dolgozók körében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Nagy, László (2017) Innovációs stratégia az üdítőital piacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Nagy, Melinda (2013) A közvélemény-formáló programok hatása a Kézen fogva Alapítvány példáján keresztül. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Nagy, Nóra (2016) A nők munkaerő-pozícióját befolyásoló tényezők vizsgálata: Atipikus foglalkoztatási formák vizsgálata az EU-ban és Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Nagy, Orsolya (2014) Családalapítás és karrierépítés női szemmel. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Nagy, Petra (2013) A környezetvédelem és a turizmus kapcsolata a karcagi Nimród Bioszálloda és Bioétteremben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Nagy, Viola (2017) A teljesítményértékelési rendszer bemutatása a Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Nagy-Dienes, Zsuzsanna (2017) Elfekvő készletek vizsgálata a Samsung MRO raktárában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Nagyné Szalmási, Ildikó (2017) A portugál és a magyar oktatási rendszer összehasonlítása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Nahaj, Viktória (2013) Vállalatok Humán-erőforrás gazdálkodásának összehasonlító vizsgálata a Borsodchem Zrt. és az Északmagyarországi-Regionális Vízművek Zrt. példáján keresztül. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Novák, Veronika (2016) Az online pénztárgépek bevezetése és hatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Novák, Zsuzsanna (2017) Marketingtevékenység az ELMŰ Nyrt-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Novákné Fitala, Éva (2017) A természetes mozgások fejlődése és szerepe a gyermekek mozgásfejlődésében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Comenius kar.

Náton, Petra (2017) Szülői attitűdvizsgálat az alternatív iskolákhoz egy Észak-Nógrád megyei településen és környékén. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Németh, Alexandra (2017) Az egészségturizmussal kapcsolatos szolgáltatásminőség vizsgálata, az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő – Saliris Spa és Konferencia Hotel vendégei körében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Németh, Máté (2016) A televíziós sportközvetítések kialakulása és jogainak változása Magyarországon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és Médiatudomány Tanszék.

Németh, Nikoletta (2017) A 2008-as válság hatásainak bemutatása egy konkrét vállalat elemzésén keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

O

Ocela, Tibor (2016) A Gyöngyös-Mátra TDM - mint szervezet - jelene és jövője, a hazai tdm-hálózat és a területfejlesztés tükrében. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Ocsenász, Beatrix (2014) Pásztó önkormányzatának működésének finanszírozási hátterének vizsgálata. 2013-2015. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Olasz, Dóra (2016) Átalakuló reklámpiac a változóban lévő gazdasági, jogi, pénzügyi környezet tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Oláh, Nikolett (2017) Személyzetbeszerzés a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KMKK Zrt.) életében: autóbuszvezetői munkakör. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Oláhné Hegedüs, Julianna (2016) Iskolamarketing szemlélet jelene és jövője a Nyíregyházi SZC Teleki Blanka Szakközépiskola,Szakiskola és Kollégiumban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Onda, Gergely (2015) Változások és jövőkép a világ és Magyarország 21. századi borászatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus-Vendéglátás Tanszék.

Orosz, Boglárka (2014) A gazdaságismeret tantárgy módszertana kisiskolások körében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Orosz, Boglárka (2012) A jászboldogházi Strandfürdő fejlesztésének értékelése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Orosz, István Zsolt (2017) Az Európai Uniós pályázatok elemzése, nyomon követése és elszámolásának bemutatása 2004-2016 között. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Orosz, Norbert (2017) Tisza - Tavi Ökocentrum Projekt Tervének Bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi És Számviteli Tanszék.

Orosz, Regina (2017) Miért van szükség PR cégekre?: A BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda működése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Orosz, Szimonetta (2017) Iskolai konfliktuskezelés. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Oroszi, Kinga (2014) Gyógyfürdő fejlesztés Bükkszéken. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

P

Palatinski, Andrea (2017) Az elektronikus számlázás fejlődése és gazdasági hatásának elemzése az Auchan Magyarország Kft. vállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy- és Számviteli Tanszék.

Palencsár, Vivien (2016) NI Hungary Kft Integrált Vállalatirányítási Rendszer Bemutatása és Hatékonyságának Növelése és Vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Alkalmazott Informatika.

Pallagi, Barbara (2013) A multinacionális vállalatok társadalmi felelősségvállalása: CSR-Corporate Social Responsibility. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Pallás, Edit Ilona (2015) Franken borvidék marketing kommunikációja. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Pallósné Szilágyi, Katalin (2017) Betételhelyezés gyakorlata a Pátria Takarékszövetkezetnél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, pénzügy és számviteli tanszék.

Pap, Rita (2013) A latin-amerikai telenovellák vizsgálata: A nők reprezentációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Papp, Szabolcs (2013) Csapdában című kisjátékfilm munkanaplója. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Papp, Vanda (2016) A felsőoktatásban résztvevő fogyatékossággal élő hallgatók nézetei saját helyzetükről, és felsőoktatási integrációjukról. TDK dolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Papucsek, Brigitta (2017) Üzleti terv készítésének bemutatása időszakos gyermekfelügyelet vállalkozáson keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Pataki, Nikoletta (2017) A hagyományok és az új irányzatok megjelenése a magyar vendéglátásban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Patkóné Kirchhof, Tímea (2016) Váchartyán településfejlesztése és a turizmusban betöltött jövőbeni szerepe. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Pelyhéné Barta, Hajnalka (2016) A Heves Megyei Kormányhivatal Bélapátfalvai Járási Hivatala képzés, fejlesztés emberi erőforrás tevékenységének bemutatása a közigazgatási rendszer átalakításának tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Peringerné Parti, Ildikó (2017) A Steiner-Autohof Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Persik, Nikoletta (2017) Kis erőforrásokkal rendelkező eszközökön megvalósítható kriptográfiai algoritmusok. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Matematikai és Informatikai Intézet.

Pete, Nikoletta (2016) A Palóc Útban rejlő turisztikai lehetőségek. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Pethes, Evelyn (2013) Magyarországi lakáshitelezés bemutatása –OTP Bank Nyrt. lakáshitelezése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Petrovicsné Hímes, Henrietta (2016) A Z generációs társadalom szabadidős tevékenységei és az informatika kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Üzleti Tudományok Intézete.

Petró, Balázs (2013) Tabuk és hitelesség a tömegmédiában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Petró, Balázs (2013) Tabuk és hitelesség a tömegmédiában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Pető, Gergő (2014) Az Éhg Zrt. külső-belső kommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Pető, Gergő (2014) Az Éhg Zrt. külső-belső kommunikációjának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Pintér, Gábor (2017) Aszfaltkeverő telep Co2 kibocsátás csökkentése. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment tanszék.

Pintér, Krisztina (2016) Az Otp Bank Nyrt és a Provident Pénzügyi Zrt termékének összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Üzleti tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Pintér, Magdolna (2017) A borturizmus klasszikus és innovatív fejlesztési lehetőségei: Bor és kerékpárturizmus kapcsolata és fejlesztési lehetőségei Egerben és az Egri borvidéken. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Pintér, Noémi (2015) A Kovács Nimród Borászat marketing kommunikációs tevékenysége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Pintér, Petra (2014) Várturizmus, az egri vár idegenforgalmára összpontosítva. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Policsányi, Gyula Péter (2017) Az Eisberg Hungary Kft. beszerzési és logisztikai ellátó rendszere. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdálkodási és Menedzsment Tanszék.

Polyucsák, István (2017) A Budapesti Fegyház és Börtönben fogvatartott bűnelkövetők esetén a reintegrációs tevékenységnek, a társadalomba való visszailleszkedés sikerességére gyakorolt hatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Polyák, Dóra (2013) A munkaerőpiacra ható gazdasági és társadalmi tényezők vizsgálata Nógrád megyében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Polyák, László (2016) Architekturális tervezési minták az alkalmazásszerver / kliens fejlesztésben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Polányi, Beáta (2013) A Bükkalja Takarékszövetkezet finanszírozási lehetőségei Mikro-, Kis-és Középvállalkozások számára. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Poncski, Krisztián (2013) Különböző videóvágó eszközök összehasonlítása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Oktatás és Kommunikációtechnológia Tanszék.

Pongó, Alexandra (2016) Kereskedelmi márkázás a CBA gyakorlatán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti tudományok Intézete.

Pongó, Gábor (2016) Gyógyszerkereskedelem az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti tudományok Intézete.

Portörő-Mikó, Virág (2016) Kontrolling információs rendszer bemutatása, működésének elemzése a Fővárosi Vízművek Zrt.-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozásgazdaságtan.

Povázsai, Zita (2012) A Medina Bútor Kft. alapítása és működésének gazdasági elemzése 4 év adatai alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Princ, Norbert (2012) Egyetértés a politikában elitek a XX. században Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Pulay, Polett (2017) Az Európai Unió Pályázati Rendszere. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Pádár, Viktória (2017) Berekfürdő gyógyturizmusának bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Pál, Karolina (2017) Szezonalitás kérdései a Hunguest Grandhotel Galya**** szállodára vetítve. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Pál, Sándorné (2016) A világ és Magyarország szőlészetének és borászatának aktuális kérdései. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, TUrizmus Tanszék.

Pálfy, András Miklós (2017) Bruno Kreisky, az osztrák "Napkirály". BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Pálinkás, Réka (2016) Németország migrációs- és menekültpolitikája. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Pállai, Hajnalka (2015) Futballcsapatok üzleti modell elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Páró, Petra (2014) A Coca Cola marketingkommunikációja példákkal bemutatva. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék.

Pászti, Ildikó (2016) A GÖDÖLLŐ COOP RT és a GALGA COOP RT vagyoni-pénzügyi-jövedelmezőségi helyzetének összehasonlító értékelése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Pékné Nagy, Ildikó (2016) Mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozása az Eger és Környéke Takarékszövetkezetnél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Pénzes, Ádám (2017) Az egészségturizmussal kapcsolatos fogyasztói magatartás és vendégelégedettség vizsgálata a Hotel Cascade**** vendégeinek körében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Pócsik, Zsanett (2013) A mofetta jelentősége Mátraderecske turizmusában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Pőstényi, Polett (2013) Az Egri Tavaszi Fesztiválturisztikai hatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

R

Radogna, Melody (2014) A perszonalizáció hatása a kormányzati és választási rendszerekre. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Rakaczki, Zoltán (2015) Egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárások a bormarketingben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Reisinger, Roberta (2016) Az online marketingkommunikáció megvalósulása a gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Rembeczki, Anita (2014) Globális kényszerek és hazai ösztönzők: egy elektronikai nagyvállalat magyarországi K+F projektjeinek tapasztalatai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Rendes, Alexandra (2016) Gasztronómiai rendezvények Noszvaj kínálatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Reszegi, Rajmund (2013) Lovasturizmus, lovastúrák fejlesztése a Mátyus Udvarház és Lovardában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Rikter, Ádám (2013) A Facebook mint PR és Marketing eszköz. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Ripka, Ráhel (2014) A kulturális turizmus bemutatása: Hagyományőrzés és Palóc Világtalálkozó. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Romhányi, Ágnes (2013) Elmaradott térségből fejlődő turisztikai desztináció? Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Rozsnoki, Antónia (2016) A magyar és az ausztriai munkaerőpiac elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Ruzsom, Dávid (2016) Webshop fejlesztés. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Rácz, Attila (2014) 8-12 évesek kondicionális képességei a férfi tornászoknál. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Rácz, Gréta Marianna (2013) Vanyarc Község turizmusában rejlő lehetőségek. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Rácz, Noémi (2014) A maraton gazdasági és turisztikai hatásai. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Rácz, Róbert (2017) Gasztronómia luxuskivitelben, avagy élmény az étkezésben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Rádliné Molnár, Tünde (2016) Falusi vendéglátás Gyöngyöstarjánban,a Panoráma Vendégházon keresztül. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus , Területfejlesztési és Idegen Nyelvi Intézete.

Rási, Zsófia Mária (2013) Természetvédelmi területek mint turisztikai célpontok Keleméren és környékén. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Rátkai, Tímea (2017) Egy szerszámgyártó cég pénzügyi elemzése a válságtól napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Révész, Emese (2015) A bor fogyasztási kultúrájának vizsgálata a Nyírségben és Tokaj-hegyalján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Révész, Klaudia (2013) Területfejlesztés a turizmusban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Rózsa, Ágnes (2016) A SALGGLAS Üvegipari ZRt. vállalati stratégiájának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan tanszék.

S

Sajbán, Melitta (2014) Felnőttképzés; a vállalati képzések bemutatása a Rail Cargo Hungaria Zrt. képzési rendszerén keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Sarkadi, László (2015) A kulturált alkoholfogyasztás pozitív élettani hatásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Schriffert-Pakányi, Ágnes (2017) A Gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet üzleti terve. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézet.

Serbán, László (2016) Szakmódszertani lehetőségek a kereskedelmi szakképzésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Gazdaságtudományi Intézet.

Serbán, László Attila (2015) Szakmódszertani lehetőségek a kereskedelmi szakképzésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Serflek, Alexandra (2017) Egészségügyi és gyógyszermarketing tendenciái Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Gyöngyös.

Siháné Tilk, Adrienn (2015) A szőlő és bortermelési stratégiák - borkategóriák bemutatása helyük a borfogyasztásban a Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Sike, Judit Beatrix (2015) Egy vállalkozás stratégiai és üzleti elemzése SCN Consulting Kft. létrehozása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Sike, Katalin (2016) Az egészségturizmus jelentőségének bemutatása a mátraderecskei mofetta példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Siket, Blanka (2017) Magyar értékek megjelenése a cukrászdákban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Simon, Dávid (2013) A Magyarországon elérhetőbefektetéssel egybekötött biztosítási termékek vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Simon, Gréta (2017) Az Abaújtej Közös Vállalat üzleti terve. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Simon, Krisztián (2013) Államilag támogatott lakáshitelek 2001-től 2013-ig. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Singerné Sipos, Szilvia (2017) Stressz és vezetés. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Menedzsment Tanszék gyöngyösi Campus.

Singlár, Mónika (2012) Salgótarján turizmusának fejlesztési lehetősége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Sipos, Adrienn (2016) Megváltozott munkaképességűek a munka világában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jog Tanszék.

Sisa, Hajnalka (2016) A NATO- orosz kapcsolatok alakulása a 2008-as grúziai háború után. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Siskáné Hajdu, Bettina (2016) A minőségirányítási rendszer hatása a szervezetfejlesztésre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jogi Tanszék.

Soltész, Csilla (2015) Magyarország történelmi borvidékei - A Tokaji Borvidék. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Somogyi, Boglárka (2017) Nagyméretű adatbázisok hatékonyságának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Matematikai és Informatikai Tanszék.

Somogyi, Csaba (2016) Társadalomtörténeti fakultációs terv a gimnáziumok 11-12. évfolyama számára. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Somogyi, Krisztián (2016) A Tisza-tavi Ökocentrum szerepe a hazai ökoturisztikai kínálatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus - Vendéglátás.

Somogyváriné, Szabó Szilvia (2017) A magyarországi diákhitel konstrukció bemutatása bemutatása jogi háttér, pénzügyi - számviteli nyilvántartás követeléskezelés. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Soós, Annamária (2017) A magyar konvergenciaprogram alakulása különös tekintettel az euró bevezetésére. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Spicze, Levente Balázs (2013) A Hotel Borsodchem szerepe és működése Kazincbarcikán. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Sponga, Hajnalka (2016) Az Örkényi Takarékszövetkezet forrásgyűjtési tevékenysége. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Tanszék.

Stalmájer, Attila (2017) A távmunka jelentősége Magyarországon és nemzetközi viszonylatban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Stark, István (2015) A Borturisztika és a művészet lehetőségei Tokaj-Hegyalján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus tanszék.

Stass, Krisztina (2017) Közfoglalkoztatottak helyzete Jászárokszálláson. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, GTK Üzleti Tudományok Intézete.

Stefán, Bettina (2014) A Szinva rádió marketingtevékenységének elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Stiller, Alexandra (2014) „Csoda Európa közepén” azaz a miskolctapolcai Barlangfürdő marketingtevékenységének vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Stumpf, Ágnes (2015) Az Etyek-Budai- és a Nagy-Somlói borvidék bormarketing tevékenységének összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Stóka, György (2015) Szőlőtermesztés, borkészítés a Bodrogközben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Sulyok, Aletta (2017) Karrier - vidék vagy főváros? Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Sulyokné Skriba, Viktória (2014) A marketing szerepe a követeléskezelésben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Sumi, Mercedes (2015) Borászati rendezvények turisztikai hatása a Juhász Testvérek Pincészetére. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Szabados, Lívia (2016) Tanulók gyakorlati képzése, a vállalatnál felmerülő munkaerőhiány pótlásának egyik lehetséges eszközeként. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Szabó, Anikó (2017) Németország külpolitikája Willy Brandt kormányzása idején(1969-1974). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Szabó, Anna (2017) A Federal Reserve System kialakulása és tevékenysége, avagy a pénzügyi etika kérdései, a történelemből vett esettanulmányokon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és jog tanszék.

Szabó, Anna (2017) A Federal Reserve System kialakulása és tevékenysége, avagy a pénzügyi etika kérdései, a történelemből vett esettanulmányokon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, gazdasági és jogi.

Szabó, Attila Norbert (2016) A befektetési alapok szerkezete és történeti áttekintése 2007-2015 között. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Szabó, Balázs (2013) A 2012-es labdarúgó Európa Bajnokság Turisztikai hatásainak bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szabó, Dávid (2014) Az üzleti tervezés folyamatának bemutatása egy vállalat konkrét tervkészítésének példáján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Szabó, Ferenc (2013) Mátrix kommunikációtudományi megközelítése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szabó, István (2015) Gazdasági jellegű oktatás és kompetencia-fejlesztés szerepe a közoktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan és Jogi Tanszék.

Szabó, Julianna (2016) Jobbágyi önkormányzat gazdálkodásának elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék Gyöngyösi Campus.

Szabó, Kitti (2017) A munkahelyi motiváció, mint a versenyképesség kulcsa a Robert Bosch Elektornika Kft. esetében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Szabó, Krisztina (2012) A Nesztor Kft. marketingkommunikációjának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szabó, Krisztián (2016) A Trollfoci közösségi oldal elemző bemutatása és hatásvizsgálata. Népszerűsíthető-e a magyar futball? Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Szabó, Margit (2016) Belvárosi Közösségi Tér kialakítása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Szabó, Péter (2014) A Nemzeti Sport nyomtatott és online változatának műfaji vizsgálata a 2010-es labdarúgó világbajnokság alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Szabó, Péter (2014) A Nemzeti Sport nyomtatott és online változatának műfaji vizsgálata a 2010-es labdarúgó világbajnokság alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Szabó, Rita (2017) A Gödöllői kistérség gazdasági társadalmi elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Szabó, Tímea Ildikó (2016) Gépjármű finanszírozási lehetőségek a lakossági hitelezés tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Szabó, Ádám (2016) Az elektronikus sport és fő közvetítő portáljának gazdasági elemzése : A Dota2 gazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Szadai, Ágnes (2016) Az infokommunikációs technológiák foglalkoztatásra gyakorolt hatásainak elemzése:Az infokommunikációs technológiák megjelenése a foglalkoztatásban, a távmunka. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Szakács, Sándor (2013) A turizmus lehetséges szerepe az ózdi kistérség felzárkóztatásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Szalai, Dóra (2017) A trafiktörvény hatása a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetére. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy- és Számvitel Tanszék.

Szalai, Zsuzsanna (2017) Semmelweis Egyetem Laboratóriumi Medicina Intézet kompetenciamenedzsmentje. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar.

Szalisznyó, Erika (2017) Az Euro Profi Kft. pénzügyi helyzetének átfogó elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Szalontai, Imre (2014) Adósságválság nemzetközi környezete: Magyarország államadósságának alakulása nemzetközi pénzügyi intézetek felmérése alapján 2008-tól napjainkig. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Szalóki, Judit (2016) Függetlenedési folyamatok a XXI.században - döntések és hatásuk: A 2014.évi függetlenedési népszavazás Skóciában. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Szanyi, Zoltán András (2016) A kereskedő robotok szerepe a tőzsdei kereskedésben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Szanza, Enikő (2013) A mesék, az animációs -, mozi– és rajzfilmek hatása az óvodás gyermekek játéktevékenységére: A média befolyásoló ereje. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Szegedi, Nikoletta (2017) A gazdasági jellegű oktatás és kompetencia-fejlesztés szerepe a közoktatásban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Szeifert, Alexandra (2014) Zsóry Gyógy- és Strandfürdő: Az élmény, ami gyógyít! Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Szekeres, Bence (2013) Rehabilitációs humánerőforrás menedzsment megvalósulása az Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szekeres, Lilla (2016) A Robert Bosch Elektronika Kft. vagyoni helyzetének és jövedelmezőségének elemzése (2010-2014). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Szekrényesné Lőrinc, Erika (2017) A közalkalmazotti illetményrendszer és motiváció a közszférában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete - Menedzsment Tanszék.

Szekrényesné Lőrinc, Erika (2017) A közalkalmazotti illetményrendszer és motiváció a közszférában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete - Menedzsment Tanszék.

Szekszius, Katalin (2017) Egy multinacionális vállalat minőségügyi laboratóriumának költségtervezete. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy számvitel.

Szemján, Bianka (2013) A falusi turizmus és a gasztronómia jelentősége hazánkban és Bajorország területén. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szemán, Balázs (2012) Az egri közszolgáltatások városi intézményének bemutatása és a 2009-2011-es évek gazdálkodási elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szentkatolnay, Kristóf (2014) Az Európai Unió átfogó megközelítése a nemzetközi válságkezelésben és válságmegelőzésben:Átfogó uniós szerepvállalás Szomáliában és Afrika szarván. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pszichológia Tanszék.

Szepes, Csaba (2012) Az elítéltek foglalkoztatása (munkáltatás, oktatás, szakképzés, közművelődési tevékenység) és annak reszocializációs hatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szepesi, Cintia (2016) A kulturális attrakciók jelentősége Eger turisztikai kínálatában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus tanszék.

Szerencsés-Fekete, Gergő (2017) A sportturizmus múltja, jelen és jövőbeni lehetőségei a Mátrában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Szilágyi, Nóra (2017) A helyi önkormányzatok belső ellenőrzésének sajátosságai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, EKE Gyöngyösi Károly Róbert Campus Oktatási Iroda.

Szoboszlai, Kitti (2017) A személyzetbeszerzés folyamatának bemutatása a Provident Pénzügyi Zrt.-n keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Szucsikné Kovács, Andrea Mária (2017) Kormányablakká bővült okmányiroda működése Kiskunfélegyházán. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Szulcsik, István Gergely (2013) A Mezőkövesdi kistérség idegenforgalmának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szulcsik, István Gergely (2013) A Mezőkövesdi kistérség idegenforgalmának bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szántó, Kinga (2017) Lakossági hitelezés bemutatása egy konkrét takarékszövetkezet gyakorlatában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Szántó, László (2015) Hazai borfogyasztásunk tükrében alkalmazott bormarketing és a DOBORZÓ ötlete. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus.

Szász, Mónika (2017) Egy önellátó családi gazdaság üzleti terve.Megvalósíthatóság,fenntarthatóság. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék gyöngyösi Campus.

Szécsényi, Katalin (2016) Helyi adók Gyöngyös Város és Adács Község gyakorlatában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Székely, Zoltán (2016) Controlling Rendszer Bevezetése A Parádfürdői Állami Kórháznál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Székelyné Antalik, Piroska (2016) Complex3H Kft.gazdálkodásának átfogó elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Szép, Szabina (2016) A budapesti világörökségi helyszínek turisztikai értékelése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Széplaki, Norbert (2016) A Formula 1 stratégiai és üzleti elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Szó, Viktória (2013) A Robert Bosch Elektronika Kft. képzési rendszere. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szücs, Dávid (2016) Az információs és kommunikációs technológiák hatása a 21. századi felsőoktatásra. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Szük, Borbála (2016) Művészettel nevelés, mint szociálpedagógiai munkaforma. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Szőke, Nikolett (2017) 2017. évi adóváltozások hatásának elemzése a költségvetésben és a kis- és középvállalkozások szférájában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Szőkéné, Halász Éva (2015) Demokrácia-fogalom az oktatásban, nevelésben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Szőnyi, Krisztina (2013) A Cosmopolitan magazin által kialakított szinglikép élhetőségének vizsgálata Magyarországon: trend és élethelyzet. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Szűcs, Evelin (2016) A helyi adók szerepe Piliny Község Önkormányzatának költségvetésében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Szűcs, Máté Martin (2016) Az utazás jogi szabályozása: Magyarország, és az Európai Unió polgári légi közlekedésére vonatkozó jogszabályok elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Szűcs, Ágnes (2016) A Danubius Health Spa Resort Helia Hotel marketing tevékenységének átfogó elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Sági, Nikolett (2013) A debreceni Rádió FM95népszerűsége okának vizsgálata,működése ismertetésével és hallgatottsági adatok felhasználásával. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Sándor, Dániel (2016) Az információs rendszerek fejlődésének elemzése kiemelten a gazdasági területeken gyakorlati példák segítségével. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Sándor, Fanni (2013) Emberi játszmák a kommunikációban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Sánta, Annamária (2013) Személyközi kommunikáció a World of Warcraft online szerepjátékban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció Tanszék.

Sári, Ibolya (2017) Digitális Transzformáció hatása a bankok folyamataira és a működésükre. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Sárközi, Szabina (2013) Nógrád Megyei Civil Szervezetek marketingstratégiája az Európai Uniós pályázatok tükrében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Sárváriné Horváth, Nóra (2016) A falusi turizmus jelentősége a vidékfejlesztésben egy konkrét vállalkozás példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Séllei, Edit (2014) Kooperatív oktatási technikák az etika oktatásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Sólyom, Fanni (2017) Paradigmaváltás a marketingben az online kereskedelem hatására. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Sóti, Alexandra (2016) Az Elektronikus fizetés módszerei és biztonsági megoldásai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Sütő, Gergő (2017) A valóságshow háttere és vonzereje: A Való Világ szériáinak elemző vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék.

Süveges, Nóra (2013) Heves megye munkaerő-piaci jellemzése 2007-2012. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

T

Takács, Bianca (2017) Valencia Autonóm Közösség turisztikai kínálatának bemutatása és elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus tanszék.

Takács, Friderika (2017) A légiutas-kísérők toborozási folyamatának elemzése az Emirates légitársaságnál. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Takács, Mariann (2017) Hátralékkezelési eljárás az Örkényi Takarékszövetkezetben. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számvitel Tanszék.

Tari, Ákos (2013) A társadalmi és gazdasági fejlettség területi különbségeinek vizsgálata Burgenlandban és az Észak-magyarországi régióban. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tengely, Ágnes (2014) A közfoglalkoztatás és a felnőttképzés szerepe az ózdi kistérséget sújtó munkanélküliség csökkentésében. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

Tercsák, Andrea (2016) AEdificamus Mundum-Világot építünk:avagy a Béres Zrt. gazdasági fejlődése nonprofit alapítványtól a holdingig. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számvitel.

Terdik, Mihályné (2017) A szakkollégiumi rendszer bevezetése, működése, a partneri elégedettségmérés mutatói a Debreceni Deák Ferenc Tehetségfejlesztő Középiskolai Szakkollégiumban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Tokár, Zsanett (2016) Az Észak-magyarországi régió munkaerő-piaci helyzetére ható tényezők. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtan Tanszék.

Tolnai, Dorina (2016) Étkezési trendek és szokások a hazai egészségturisztikai piacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tomek, Rita (2016) A szociálpedagógus lehetőségei az alternatív iskolákban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Társadalomtudományi Intézet Szociálpedagógia Tanszék.

Tompa, Hajnalka (2016) Védett természeti területek idegenforgalmi hasznosítási lehetőségei a magyar jogrendszer tükrében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Turcsányi, György (2017) Így fejlődik az employer branding a bankszektorban: Egy bank tehetség programjának bemutatása és tanulságai. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Tuza, Emese (2017) A tehetséggondozás, mint esélyteremtés megjelenése Észak-, illetve Északkelet-Magyarország közoktatási intézményeiben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szociálpedagógia Tanszék.

Tábori, Dóra (2017) A DeMax Nyomda válságkezelésének elemzése és hatásvizsgálata a termelésben dolgozókra. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet / Közgazdaságtan Tanszék.

Téglás, Réka Anna (2015) Állatasszisztált terápiák jelentősége és lehetőségei- A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központja és a Kutyával az Emberért Alapítvány bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tóth, Adrienn Enikő (2013) A Csángó Fesztivál turisztikai hatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tóth, Alexandra Kitti (2016) Tunézia turizmusának változása az utóbbi időszakban. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Tóth, András (2017) Sárrét cégcsoport gazdálkodásának és kapcsolatrendszerének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Agrártudományi- és Vidékfejlesztési Kar Vidékfejlesztési- és Tájgazdálkodási Intézet.

Tóth, Attila (2016) Konferenciaturizmus az Észak-Magyarország régióban: Tiszaújváros hivatásturizmusának helyzete. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tóth, Bianka (2015) A görög desztinációk népszerűsége a magyar turizmusban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tóth, Erika (2016) Gyermekvédelmi Intézményeket Üzemeltető Szervezet gazdálkodásának átfogó elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi Tanszék.

Tóth, Erika (2015) Magyarország történelmi borvidékei - A Tokaji borvidék. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus.

Tóth, Gyöngyi (2013) A modernkori kalózkodás: A szomáliai kalózok és az Európai Unió Haditengerészeti Erejének Atalanta-hadművelete. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tóth, Gábor (2016) A Kispatak-2000. Kereskedelmi Kft. tolcsvai Reál üzletének a marketing elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Tóth, Katalin (2013) Jagdfeld Hungária Kft.,mint fejlődő vállalkozás bemutatása működési jellemzőinek, üzleti siker okainak feltárása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, ..

Tóth, Katalin (2013) Jagdfeld Hungária Kft.,mint fejlődő vállalkozás bemutatása működési jellemzőinek, üzleti siker okainak feltárása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tóth, Károlyné (2013) Vállalkozói kompetenciák fejlesztésének főbb tartalmi és módszertani vonatkozásai. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tóth, Marcell (2015) Hallgatók kockázatvállalási szokásaik elemzése éles vizsgahelyzetben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Tóth, Martina Evelin (2017) Az országtorta tervezése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Tóth, Regina (2016) A Lean gyártás megvalósulásának vizsgálata egy vállalat gyakorlatában az anyagellátás szempontjából. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Tóth, Szabina (2013) A Martfűi Művelődési Központ és Könyvtár kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tóth, Szilvia (2013) A Művelődés Háza és Könyvtára külső-, belső kommunikációja Sárospatakon. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Tóth, Tamara (2013) Sopron és a VOLT fesztivál marketing-kommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció–és Médiatudományi Tanszék.

Tóth, Tamás (2016) Logisztikai beruházás a BFB plus Kft-ben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Tóth, Tamás (2015) Magyarország történelmi borvudékei A Nagy-Somlói borvidék. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tóth, Tamás (2017) A háztartások befektetési és megtakarítási lehetőségei napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Tóth, Ágnes (2013) Gelej községi önkormányzatának külső és belső kommunikációjának bemutatása, elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Tóthné Kovács, Erika (2016) Társas kapcsolatok vegyes életkorú óvodás csoportban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Társadalomelméleti Tanszék.

Tóthné Mészáros, Szilvia (2015) Tokaj-Hegyalja Helyzete Észak-Magyarországon, A Változások Szükségessége és Lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Tótka, Tamás (2013) Falusi kisvállalkozás a 2008-as válság előtt, alatt és után: a Fa-milia Kft.gazdasági mutatóinak elemzése 2007 és 2011 között. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Tölgyesi, Patrícia Ildikó (2013) Állami Kockázati Tőkealapok. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Török, Fruzsina Ágnes (2013) A nők politikai helyzete Magyarországon: A női választójog kialakulása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Török, Tamás (2012) A magyar mezőgazdaság elemzése különös tekintettel a tejtermelésre és a kapcsolódó állattenyésztésre. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Törökné Tóth, Beatrix Andrea (2013) Bizalmatlanság és bizonytalanság a kapcsolati kommunikációban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Tőzsérné Csont, Emese (2017) Munkabarát anyák, anyabarát munkahelyek. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

U

Ujvári, Ferenc (2017) A magyar kis- és középvállalkozások uniós finanszírozása. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és számviteli tanszék.

Unghváry, Tamás (2017) Márkák harca a mobilpiacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Urbanics, Balázs (2016) Gamifikáció az oktatásban - Játékosított számonkérés elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Utassy, Rita (2013) Felsőoktatási Intézmények kommunikációs kihívásai: Különös tekintettel az Eszterházy Károly Főiskola marketing, Pr tevékenységre. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Uthy, Tamás (2014) A fiatal pályakezdő értelmiségiek külföldi munkavállalási hajlandósága. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Tanszék.

V

Vachter, Gábor Lászlóné (2015) A magyar borok és gasztronómia harmonizációjának érvényesülése Tokaj-Hegyalján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Vadászi, Gábor (2013) Bogács község marketingkommunikációja. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Vajda, Zsuzsanna (2017) Egy konkrét vállalkozás, költségvetési szerv gazdasági tevékenységének elemzése: Kék Varázs Kft. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Vajdovics, Viktor (2013) A Bükki Nemzeti Park turisztikai hasznosítása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Valcsák, Evelin (2013) A Városgondozás Eger Kft.pénzügyi helyzetének elemzése, Ösztönzési rendszerének bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Valcsák, Evelin (2013) A Városgondozás Eger Kft.pénzügyi helyzetének elemzése, Ösztönzési rendszerének bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Varga, Beáta (2016) Jászkun Kapitányok Nyomában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Varga, Dóra (2016) Az információs és kommunikációs technológiák hatása az elektronikus kereskedelemre és annak szereplőire. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gsztaságtudományi Intézet.

Varga, Felicián (2017) Megújuló energiaforrások. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Varga, Gábor (2016) A magyar egyetemi és főiskolai sport online kommunikációjának vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális- és Környezetgazdaságtan Tanszék.

Varga, István (2016) Gazdasági Adatok Előrejelzéseinek Megbízhatósága. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi Intézet.

Varga, Nóra (2013) JEREMIE program kockázati tőke eszköze. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Varga, Sebastian (2017) Az emberi erőforrás menedzsment sajátosságai a fix24.hu startupban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, menedzsment.

Varga, Tímea (2013) Az Egri Korona Borház fejlődésének bemutatása, az üzleti siker okainak vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Varga, Tímea (2016) A Stühmer Kft. stratégiai elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-Gazdaságtan Tanszék.

Vecseri, Linda (2016) A jó bornak mégis kell cégér, avagy rendezvények marketing szerepe a borászat világában. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Veiglné Pete, Krisztina (2017) Az egyéni vállalkozások járulék-, adó- és egyéb fizetési kötelezettségei a személyi jövedelemadó rendszerében. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Vereb, Csaba (2017) A piac új színtere: hagyományos vs. elektronikus kereskedelem. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Veres-Agócs, Henriett (2017) Oktatási projektek szervezése a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdálkodási- és menedzsment.

Veress, Sára (2016) Fizetési könnyítések alakulása és hatása Szentendre Város gazdaságára. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Vida, János (2013) Televíziós hírműsorok, avagy hogy készítsünk jó hírműsort. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszék.

Vigh, Bianka (2015) Megvalósítható-e a BookLend vállalkozás?Egy üzleti modell elemzés eredményei. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Vincze, Krisztina (2016) A befektetési alapok tevékenységének az elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete Pénzügyi és Számviteli Tanszék gyöngyösi Campus.

Vincze, Rita Julianna (2017) A VBP Logisztikai Szolgáltató Zrt. elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Vincze, Ákos (2014) A fiatal felnőttek érdekérvényesítési készségeinek vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Viszokai, Cintia (2013) Garanciaeszközök szerepe a kis-és középvállalkozások finanszírozásában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Vitéz, Bianka (2013) A palóc ételek,mint turisztikai vonzerő. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Vona, Gerda (2013) A Ponacco Hungária Kft. üzleti terve. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Vrasich, Bernadett (2017) A Magyar Posta Zrt. és az egyik legújabb szolgáltatásának, a csomagautomaták helyzete a belföldi piacon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Vályi, Katalin Judit (2015) Pimm's & Canapés. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Vámos, Hedda (2014) Gente di Mare Tengerparti emberek Című dokumentumfilm munkanaplója. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Vámosné Csufor, Éva (2015) Magyarország történelmi borvidékei(összehasonlító elemzés) Badacsony és Tokaj. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Váradi, Alexandra (2014) Az Ózdi Művelődési Intézmények külső kommunikációs eszközeinek a vizsgálata, hogy vajon célba érnek-e az üzenetek? Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék.

Várnagy, Viktória Fiorella (2016) Társasági adózási rend bemutatása konkrét vállalkozás alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Várszegi, István (2016) Bátonyterenye és térségének munkaerő-piaci tendenciái a 2010-2015 közötti időszakban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék.

Völker, Réka (2017) Természetjárás a Bükk hegységben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

W

Weisz, Tímea (2016) A FORCE Építőipari Tervező és Kivitelező Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése beszámolók alapján. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Z

Zakarné Kovács, Mónika (2015) Borok és ételek párosítása az egri borvidéken. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turisztika.

Zakor, Dániel János (2016) A Laczkó borászat a Mátrai borturizmusban. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Zakor, Dániel János (2013) A borturizmus szerepe a farkasmályi pincészetben. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Zanella, Ildikó Szanta (2017) Cégek online és offline marketing tevékenysége. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, GTK Üzleti Tudományok Intézete.

Zelei, Eleonóra (2016) Létezik-e szolgáltatásmarketing a közszférában?:Vizsgálat a Városi Levéltár és Kutatóintézet példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Zima, Erika (2013) A projektek ügyvitelének bemutatása, ügyviteli szoftverek segítségével. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Zsadányi, Flóra (2015) Gyógynövényturizmus Bükkszentkereszten, avagy Szabó Gyuri bácsi gyógynövényes vállalkozása. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Zsebe, Blanka Gréta (2016) Működő területi autonómiák tapasztalatai- a gagauz területi autonómia (Moldova). BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Politológia Tanszék.

Zsebeházi, Edit (2017) Adózási kötelezettségek szoftvertámogatási lehetőségei. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Tanszék.

Zsupos, Ágnes Eszter (2012) Rövidfilm „Paraszomnia”. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Mozgóképkultúra Tanszék.

Zsámboki, Evelin (2017) VMI rendszer vizsgálata egy autoelektronikai alkatrészt gyártó vállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti tudományok intézete.

Zsár, Erika (2017) A Nemzeti Együttműködési Alap által finanszírozott 2015.évi működési pályázatok. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Zsíros, Anna (2013) A BDF Kft. eredményalakulásának vizsgálata mutatószámok segítségével. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Zubornyák, Eszter (2017) Kisvállalkozások finanszírozásának elemzése a K&H Bank Zrt. gyakorlatában. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Á

Ácsné Péter, Krisztina (2016) A Dm-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft készletgazdálkodásának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Ármós, Csanád (2016) A magyar lakásbiztosítási piac aktuális kérdései. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Ó

Ócsai, Péter Norbert (2017) Kontrolling: A Balanced Scorecard alkalmazásának lehetőségei a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt.-nél. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete.

Ócsai, Péter Norbert (2016) "Üzletek egy másik világban?": A virtuális valóság bevezetésének esélyei az élelmiszerorientált kiskereskedelemben. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Marketing és Vendéglátás Tanszék.

Ónodi, Zsuzsanna (2013) A siroki vár, mint turisztikai vonzerő. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Digitalizált.

Ö

Ördög, Csilla (2017) A ROSSMANN Magyarország Kft raktározás, készletezés folyamatainak elemzése. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Menedzsment Tanszék.

Ötvös, Tünde (2017) Jászberény hulladékkezelési rendszerének fejlesztésére irányuló projekt vizsgálata. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gazdálkodás és Menedzsment Tanszék.

Ü

Üveges, Tünde (2017) A pénzügyi válság hatása az illetékbevételekre. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügy és Számviteli Tanszék.

Ő

Őri, Blanka (2012) A Jászkun Kapitányok Nyomában elnevezésű tematikus túraútvonal bemutatása. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Ősi, Bálint (2017) A Clinichem Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Pénzügyi és számviteli tanszék.

Őze, Katalin (2016) A szőlőtermesztés technológiája és gazdaságossági vizsgálata családi gazdaságban Orgoványon. BA/BSc szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Tanszék.

A lista elkészítésének dátuma Wed Nov 25 15:36:37 2020 CET.