Tallózás dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző neve | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z | Á | Ó
Találatok száma: 102.

A

Adamov, László (1985) A tisztségviselők képzésének helyzete, továbbfejlesztésének lehetőségei és feltétele a Baranya megyei Szakszervezeti Iskolában. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Angyal, Lajos (1985) A munkahelyi művelődés helyzete és feladatai a Magyar Vagon- és Gépgyárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Antal, Júlia (1985) A szakszervezeti tisztségviselők politikai önképzésének eszközei, módszerei. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

B

Baksáné Sztanó, Mária (1985) Szülők véleménye a napköziről. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Becsky, Antalné (1985) A pszichológiai ismeretek alkalmazási lehetőségei a szakszervezeti vezetés, agitáció és propaganda valamint a politikai oktatások területén. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Bencze, Györgyné (1985) A közművelődési párthatározat és a közművelődési törvény végrehajtásának tapasztalatai a Kontakta Alkatrészgyárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Benkő, Katalin (1985) A munkahelyi művelődés funkciói és gyakorlata a BHG Híradástechnikai Vállalatnál. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Berek, Péter (1985) A Lágymányosi Közösségi Ház központi tevékenységének elemzése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Botka, Judit (1985) A testmagasság változása sportterhelés hatására. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Bágyoni Szabó, György (1985) Az úttörőmozgalom szerepe az egészségre nevelésben (Különös tekintettel a Budapest, II. kerületi úttörőcsapatok egészségnevelő tevékenységére). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

C

Csendesné Farkas, Edit (1985) Lineáris rekurzív sorozatok approximációs tulajdonságai. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Czeglédi, Karolina (1985) A Kiskörei-víztározó jelentősége a Közép-Tisza-vidék mezőgazdaságában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

D

Demény, Hajnalka (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata NB I. és a női kézilabda csapatnál. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Donka, Márta (1985) A Tanító és a Köznevelés című folyóiratok zenei tárgyú cikkeinek tematikus katalógusa. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

E

Elbertné Ruzicska, Ilona (1985) Zenei ismeretek rendszere és tanításásnak módszere az általános iskolai ének-zene tanításban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

F

Fejes, László (1985) A közművelődési párthatározat és a közművelődési törvény végrehajtásának tapasztalatai Fejér megyében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Fencz, Borbála (1985) A propaganda és agitáció lélektani kérdései. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Firnicz, József (1985) Kézilabdázás az általános iskolában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Fürge, Edit (1985) A munkahelyi demokrácia megvalósulásának feltételei, különös tekintettel a személyiségformáló és nevelő hatására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

G

Gombos, István (1985) Heves város monográfiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Gyuró, Gyuláné (1985) A szakszervezeti irodalom mint különgyűjtemény a szakszervezeti könyvtárakban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Gáspár, Ferenc (1985) Az egyén válsága és az etikai megoldás a Karamazov testvérekben és az Anna Karerinában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

H

Hajduné Sándor, Zsuzsanna (1985) A Bajnai-medence természetföldrajzi tényezőinek vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Hanicz, Ilona (1985) Világnézeti nevelés - oktatótelevízió. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hargittay, Józsefné (1985) Olvasás és szocializáció. Összefüggések a családi háttér, az iskola, a nemi szerepek és az olvasmányszerkezet között a szakmunkástanulók és a gimnazisták életében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hegedűs, Zsuzsanna (1985) A magyar életrajzi lexikonok történeti áttekintése Czivittingertől napjainkig (1711-1980). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hollósi, Erzsébet (1985) Bercel személynévanyaga. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Horváth, Judit (1985) Adatok a Vöröskő-völgy pókfaunájáról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

I

Iványi, Györgyné (1985) A család hatása a gyermek pszichikus fejlődésére. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

J

Juhász, Erika (1985) A szabadidő helyes felhasználására nevelés feladatainak megoldása a nyári napközis táborban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

K

Kecskeméti, Erika (1985) Nyelvtantanítás az alsó tagozat 4. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Király, Tamás (1985) A móri történelmi borvidék ismertetése a móri állami gazdaság szőlőtermelésén keresztül. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Királyné Vaskuti, Gabriella (1985) Agárdi Mezőgazdasági Kombinát sinatelepi gazdaságának mezőgazdasági földrajza, különös tekintettel a mezőgazdasági földhasznosításra és specializációra. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

Kollár, Tibor (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata, különös tekintettel a teljesítményre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Komor, Kornélné (1985) Képességfejlesztés a kézilabdázásban, különös tekintettel a láb- és lövőerő fejlesztésére. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Komáromi, Zsuzsanna (1985) Veszprém megye idegenforgalma. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kovács, Aranka (1985) Demokratikus vezetés a művelődési házakban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Körmendi, Ágnes (1985) Malakológiai vizsgálatok a Bükk-hegységi Csúnya-völgyben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Körmendi, Ágnes (1985) Malakológiai vizsgálatok a Bükk-hegységi Csúnya-völgyben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

L

Laczkó, Erzsébet (1985) Az egyenes idézetek stilisztikai vizsgálata Ady novellákban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Laczkóné Kiss, Ágnes (1985) A pénz motívuma Ady novelláiban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Liktorné Tóth, Csilla (1985) A holográfia elmélete. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

M

Makai, Gabriella (1985) A lövéspontosságot befolyásoló tényezők a kézilabdában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Mikes, Irén (1985) Csapatstruktúra szociálpszichológia vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Mizerák, Istvánné (1985) A könyvtár szerepe a szakmunkástanulók irodalmi nevelésében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Murainé Szakáts, Ildikó (1985) Szakaszos-sebességváltó gimnasztika elmélete. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Müller, Tibor (1985) Az ember származására vonatkozó elméletek történeti áttekintése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

N

Nagy, László (1985) A cigányszék avifaunája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Nikula, Györgyné (1985) A közép-békési régió rekreációs adottságai és fejlesztési lehetőségei. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Németh Dénesné Majzik, Rózsa (1985) Szólások és közmondások Borsodszentgyörgy népnyelvében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Némethné Bödő, Zsuzsanna (1985) A családi háttér hatása a tanulmányi eredmények alakulására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Némethné Bödő, Zsuzsanna (1985) A családi háttér hatása a tanulmányi eredmények alakulására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

P

Papp, Rezsőné (1985) Iván Szergejevics Turgenyev hatása Krúdy Gyula műveire. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pappné Szabó, Gabriella (1985) Mai magyar gyermekregények. Somogyi Tóth Sándor: A gyerekek kétszer születnek. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Pataki, Zsuzsanna (1985) Cultural Life of the Hungarians in the USA between the Two World Wars. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pathóné Vajas, Éva (1985) A hátrányos és veszélyeztetett helyzetű fiatalokkal való foglalkozás a fővárosban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Paunoch, É (1985) A Kultúra és Közösség című művelődéselméleti folyóirat története, helye és szerepe művelődési életünkben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Paunoch, Éva (1985) A Kultúra és Közösség című művelődéselméleti folyóirat története,helye és szerepe művelődési életünkben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Penák, Dóra (1985) Az aggteleki Baradla-barlangrendszer vízgyűjtőjének bemutatása és környezetvédelmének kérdései. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Perlusz, Éva (1985) Politikai nevelés a KISZ-ben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Perlusz, Éva (1985) Politikai nevelés a KISZ-ben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pesti, Edit (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata NB I. és a női kézilabda csapatnál. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Petró, Nóra (1985) Adatok a Vöröskő-völgy pókfaunájáról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

Pletserné Futó, Katalin (1985) Középiskolások a Katona József Megyei Könyvtárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pál, Ilona (1985) Olvasás és személyiség-A könyvtár és népművelés szakos főiskolai hallgatók személyiségének és olvasási szokásainak összehasonlítása. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pálinkás, Mária (1985) A kommunikáció és az információ közvetítőeszközeinek fejlődése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

R

Rigó, Andrea (1985) Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Ringbauer, János (1985) A vetélkedőre való felkészülés és lebonyolítás módszertani problémái. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

S

Sasvári, Zsuzsa (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sasvári, Zsuzsa (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sepsi, Viktória (1985) Gergei Albert: História egy Árgirus nevű királyfiról és egy tündér szűzleányról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sivák, István (1985) Élmények és költői motívumok Vajda János verseiben. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sváb, Erzsébet (1985) Shakespeare's Woman Characters. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Beáta (1985) Az egyenes idézetek stilisztikai vizsgálata Gárdonyi novelláiban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Emese (1985) Nyelvi sajátságok Sütő András Anyám könnyű álmot ígér című művében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Gábor (1985) The Connection Between Milton's Sonnets and his Life. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Márta (1985) A szabadidő-felhasználás különböző formáinak vizsgálata 1-4. osztályos tanulókkal. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Szabó, Sándor (1985) Oktatóprogramok az általános iskola 6. osztálya számára. A természetes számok világa. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Éva Anikó (1985) Some Syntactic Features of Living English Speech. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabóné Alberti, Ágnes (1985) Cigándi tájszótár. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szalai, György (1985) A páros kör oktatásan lovon. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szappanos, István (1985) Élő és élettelen sejtek vizsgálata lézerrel. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szintainé Velkei, Ildikó (1985) Névtani vizsgálatok községemben. Nagykáta ragadványnevei. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szunyogh, László (1985) A Budai-hegység geomorfológiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szőke, Csilla (1985) Irodalomóra a könyvtárban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sótér, Éva (1985) Az egykezes felső dobás és a gerelyhajítás összehasonlító elemzése. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

T

Takács, József (1985) Egy járási labdarúgócsapat szociometriai szempontú vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Tóbiás, Ilona (1985) Filozófia és etika Jean-Paul Sartre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

V

Varga, Imréné (1985) A diáknyelv jelentéstani és alaktani vizsgálata a tatai középiskolákban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Vargáné Gíber, Lilla (1985) A meteorológia története. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Vass, Éva (1985) The Mother - Fixation in D. H. Lawrence's Novel, Sons and Lovers. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Velozné Szabó, Ágnes (1985) Olvasás és személyiség. A házassági harmónia és az olvasmányválasztási szokások. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Verdes, Ilona (1985) Számítógépre alapozott dokumentumtároló és -visszakereső rendszer. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Vizi, Rita (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Végh, Tibor (1985) Sűrített levegős csőrendszerek. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Z

Zahorán, Márta (1985) A testmagasság változása sportterhelés hatására. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Zelenyánszki, András (1985) A kulturális alapok felhasználásának elméleti és gyakorlati kérdései a Békéscsabai Állami Gazdaságban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Zsolnai, Zoltán (1985) A szocialista brigádok művelődési gyakorlata az Alba Regia Állami Építőipari Vállalatnál. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Zsolnai, Ágnes (1985) A helyesejtés és az olvasástechnika együttes fejlesztésének lehetőségei a 3. osztályban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Zsuráfszki, Zoltán (1985) A néptánc oktatásának szerepe és jelentősége az általános iskolai esztétikai nevelésben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Á

Ács, Csilla (1985) A játékos módszerek szerepek a zenei készségek megalapozásában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Ó

Ódor, Bernadett (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata, különös tekintettel a teljesítményre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

A lista elkészítésének dátuma Wed Nov 25 22:25:51 2020 CET.