Tallózás Kar szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző neve | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Á
Találatok száma: 106.

A

Aparicio, Zoltán Gergely (2017) Megújuló energiaforrások hasznosításának motivációi és tapasztalatai a lakosság körében. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési- és Tájgazdálkodási Intézet.

B

Balog, Balázs (2017) Salgótarján hulladékgazdálkodása. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Balogh, Béla Ferenc (2017) Deszk község településfejlesztési lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

Balogh, Zita (2016) Pektinbontó vadélesztő törzsek izolálása, jellemzése és felhasználása vörösborok erjesztése során. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Balás, Dóra Judit (2016) Talajápolási módszerek értékelése a szajki Hárs Pincészetnél. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Benke, Henriett (2016) Helyi adók szerepe Bag Nagyközség Önkormányzat költségvetésében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gazdaság - és Társadalomtudományi Kar.

Bognár, Márton Antal (2017) A Mikepércsi Kisbéri Félvér Telep gazdálkodásának elemzése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Tanszék.

Borbás, Zsolt (2017) Élelmiszeripari cégcsoport a Jászságban. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

C

Cserna, Nikolett (2016) Ócsa város környezetvédelmi tevékenységének értékelése és elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Csomor, Vivien Kitti (2017) Vörösbor készítésének alapjai az Egri borvidéken. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Csép, Miklós (2016) A vaddisznó populáció-dinamikájának változása a Borsodi Mezőség FTVK. területén. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Tanszék.

D

Deáki-Radics, Annamária (2016) A marketing eszközrendszer működése a Juhász Testvérek Pincészeténél Az Egri Csillag a Rosé sikereinek fényében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár és Környezettudományi Intézet.

Drubina, Karolina (2017) A mátrai Szőke Pincészet borainak érzékszervi bírálata. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

E

Erdélyi, Nikoletta (2017) Az öcsödi Szabadság Vadásztársaság apróvadgazdálkodásának értékelése. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

F

Fabi, Alexandra (2017) Területi különbségek alakulásának vizsgálata a pilisvörösvári járásban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

Farkas, Ágnes (2017) A gazdag talajéletet támogató eljárások a szőlőben, a terméshozam és -minőség optimalizálásáért. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Fazekas, József (2016) Érd településén termelt csemege-és borszőlő piaci helyzete és kilátásai. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Feldhoffer, Péter (2017) Borászati élesztőtörzsek összehasonlítása erjesztési kisérletekben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár Intézet.

Fodor, Edina (2016) Jászárokszállás ipartelepeinek fejlődése és hatásai a településre. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési tanszék.

Fábián, Nikolett (2016) Natura 2000-es terület fenntartása az Ipoly-völgyében Magyar szürke Marha legeltetéssel. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Tanszék.

Főczény, Gábor (2017) Különböző Fajélesztők Összehasonlító Vizsgálata Hárslevelű fajta esetén. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

G

Garajszki, Dániel (2017) A pályázati rendszerek napfényes oldala. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési- és Tájgazdálkodási Intézet.

Giacomuzzi, Eszter (2017) Ökológiai gazdálkodás, biológiai növényvédelem a Herencsényi biokertészetben. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és környezetgazdálkodási intézet.

Gubacsi, Franciska (2017) Recsk helyi gazdaságfejlesztési lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési- és Tájgazdálkodási Intézet.

Gáspár, Csaba János (2017) Társadalmi vállalkozások a szociális gazdaságban jászberényi helyi példa alapján. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

Gérusz, Kristóf (2017) Az önkormányzatok környezetvédelmi feladatai. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

H

Hajdú, Dávid (2011) A felnőttoktatásban való részvételt befolyásoló tényezők és az oktatás hatása a Miskolc vonzáskörzetében élők munkaerő-piaci helyzetére. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejleszéti és tájgazdálkdási intézet.

Hegedűs, Anna (2016) A szőlőgyümölcs alternatív felhasználása, fogyasztása, valamint vidékfejlesztő hatása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Hernádvölgyi, Andrea (2016) A hevesi kistérség megújuló energiaforrásainak feltárása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési tanszék.

Hoboli, László (2016) Holtfa felmérése a mátrai erdőállományokban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Holecz-Kis, Ildikó (2017) A Markazi tó környezeti állapotának változása és értékelése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Hájas, Martin (2016) Heves város hulladékgazdálkodásának bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

K

Kalo, Viktor (2016) Tiszanánai méhészet gazdaságának elemzése és bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Kaszab, Ádám (2016) Szilvatermesztés és szeszipari felhasználásának alakulása az elmúlt tíz évben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Tanszék.

Király, Katalin (2016) Települési hulladékgazdálkodás gyakorlatának vizsgálata Eger városában. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, -.

Kiss, Eszter (2016) Települési szilárd hulladéklerakó üzemeltetésének bemutatása egy választott szervezet példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár-és Környezettudományi Tanszék.

Kocsis, Zsuzsanna (2017) A Kékfrankos klónok összehasonlító vizsgálata. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Kovács, Bernadett Katalin (2016) A Gyöngyösi kistérség város-vidék kapcsolatrendszerének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Kovács, Bernadett Katalin (2016) A Gyöngyösi kistérség város-vidék kapcsolatrendszerének elemzése. TDK dolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Kun, Asztrid (2016) A falusi turizmus jelentősége és fejlesztési lehetősége Rózsaszentmártonban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

L

Loránt, János (2016) A családi gazdaságok helyzete és jövőbeni kilátásai Mezőcsáton. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Lovász, Péter (2017) Meggybor készítésének lehetőségei. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti és Borászati Tanszék.

Lénárt, Dóra (2017) Biomassza hasznosításának vizsgálata a NöDiK energiaellátásában. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Lóczi, Pál (2017) Regio-Kom Térségi Kommunális Szolgáltató Kft. hulladékgazdálkodási tevékenységének bemutatása. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár- és Környezettudományi Intézet.

M

Magda, Attila (2017) Telepítési és művelési rendszerek fejlődéstörténeti bemutatása, jellemzése, használatukat befolyásoló tényezők ismertetése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Major, Klaudia (2016) Szennyvíziszap kezelésének bemutatása gyöngyösi példán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi tanszék.

Maksiné Pécsi, Zsuzsanna (2016) Hulladékok keletkezése és kezelési módok összehasonlítása Budapest XIX. kerület esetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Markóczi, Evelin (2017) Az arbuszkuláris mikorrhiza gomba hatása a körömvirág (Calendula officinalis) fejlődésére, hatóanyag-produkciójára. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Mente, Krisztina (2017) A Metro Kereskedelmi Kft. borosztályára vonatkozó innovatív értékteremtési terv kidolgozása, a vevői szegmensek kutatásán át, aktuális piaci trendek figyelembevételével. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Mikhárdi, Sándor (2017) A Debreceni Egyetem Műszaki Kar energiairányítási rendszerének kialakítása és fejlesztési lehetőségének meghatározása. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztés és Tájgazdálkodás.

Mikóné Gyenes, Judit (2017) Az AKG célprogramok vizsgálata a Hevesi járásban, különös tekintettel az integrált gyümölcstermesztési célprogram előírásaira. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

Molnár, András (2016) A dió szaporításának gyakorlati megoldásai. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Kertészeti Tanszék.

Molnár, Beáta (2016) A Dél-borsodi LEADER Egyesület tevékenysége a közösségfejlesztés szempontjából. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Molnár, Daniel (2017) Borturizmus a Bükki borvidéken-Tibolddaróc példája. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Muhi, Ilona (1978) Az esztétikai élménynyújtás lehetőségei és az érzelmi nevelés kapcsolata a 3-4 osztály ének-zene oktatásban. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Művészeti nevelési tanszék.

Munkácsiné Kilbinger, Mónika (2016) A fialások számának hatása a pannon fehér nyúl reprodukciós paramétereire. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, AVK Gyöngyösi Campus.

Muri-Papp, Zsuzsanna Katalin (2017) Dió Telepítése Gazdasági Elemzése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

Márki, Sándor (2017) A napraforgó termesztése és növényvédelme családi gazdaságban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Máténé Nyíri, Helga (2016) Megújuló energiaforrások hasznosításának vidékfejlesztési jelentősége Dél-Hevesben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Tanszék.

Méhész, Ádám (2017) Vadon termő gyógynövények gyűjtése védett természeti területeken. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Mészáros, Bettina (2017) Az ökológia szőlőtermesztés lehetőségei hazánkban néhány bioborászat példáján bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Károly Róbert Campus.

Mészáros, Imre (2017) Fehérbor készítési technológiák. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti és Borászati Tanszék.

N

Nagy, Balázs (2017) A hibridbúza termesztésének létjogosultsága gyengébb termőhelyi adottságok mellett. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi intézet.

Nagy, Gábor Krisztián (2017) A tavaszi árpa integrált növénytermesztésének elemzése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár- és Környezettudományi Tanszék.

Nagy, Norbert Ferenc (2016) A mezei nyúl állomány helyzete dél heves megyében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi intézet.

Nagy, Szabolcs (2017) Szőlőtermesztés múltja és jelene Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti borászati Tanszék.

Noska, Zoltán (2016) Tatárszentgyörgyi Nimród Vadásztársaság Apróvad Gazdálkodása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

Novák, Gergő (2017) Repcetermesztés a Mikóházi Búzakalász Mezőgazdasági Kft-ben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi intézet.

Nyeste, József (2016) Az őszi- és kajszibarack moníliás fertőzéseinek vizsgálata egy mezőnyárádi üzemi ültetvényben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Németh, László (2016) Rottweiler kölykök növekedésének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár- és Környezettudományi Intézet.

O

Olajos, István (2017) Újszász város hulladékgazdálkodása. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár- és Környezettudományi Intézet.

Orlay, Márk (2016) A Tepélypuszta Vadászati Társaság őzgazdálkodásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Orosz, Gábor (2016) Takarmányozás hatása az őz állományra a Mezőkövesdi Matyó Vadásztársaság területén. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

P

Parajos, Norbert (2016) A Tokaj-Hegyaljai borutak népszerűségének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Perlaki, Nóra (2016) A paradicsomtermesztés technológiája és gazdaságossági elemzése a Jászapáti 2000 Mg.-i Zrt.-ben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Potlesák, Csilla (2016) Közszolgáltatás vidéken. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

Potornai, Attila (2016) A városi cím elnyerésének jelentősége Verpelét településfejlesztésében. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Kar Vidékfejlesztési és Tájgazdálkodási Intézet.

R

Ruzsányi, Áron (2016) Tisza folyó uszadékának kezelése a Kiskörei duzzasztóműnél. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Tanszék.

Rácz, Imre (2016) A Mercedes-Benz Hungary Kft. hatása Kecskemét és a környező települések fejlődésére. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési tanszék.

S

Simonné Pál, Erzsébet (2017) A paradicsom termesztése a hatvani Hatvani Szociális Szövetkezetben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

Sipos, Csaba (2016) Zárttéri- és zárttéri, félvad jellegű fácánnevelés összehasonlítása két apróvad-gazdálkodási egységnél. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Solymosi, Gyöngyi (2017) Rezisztens szőlőfajták: Bianca és Nero. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Stefán, Anett (2017) A főbb talajkémiai tulajdonságok hatása a szőlőlevél kémiai összetételére és a must minőségére. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Szőlészeti Borászati Tanszék.

Stuller, Viktor (2017) Szentistváni Mg. Zrt. pecsenyecsirke hízlalási tevékenységének elemzése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Szabó, Erika (2016) Csiperkegomba termesztés a Járvás gazdaságban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Szabó, Erika (2016) Csiperkegomba termesztés a Járvás gazdaságban. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Szabó, Rita (2016) Önkormányzati gazdálkodás elemelemzése Detk községben (2011-2015). BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

Szarka, Péter (2017) Jászszentandrás település környezetállapot felmérése. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár.

Szikora, Balázs (2016) A budakalászi Gyógynövénykutató Intézetben található zsályafajok ismertetése és gyógyászati felhasználása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gyöngyösi Károly Róbert Campus.

Szimilkó, Ferenc (2016) Egy napelemes erőmű létesítése lehetőségének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrár- és Környezettudományi Intézet.

Sztrapek, Péter (2017) A budapesti hulladékudvarok működésének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Tanszék.

Szám, Róbert (2016) Borkészítés a Gerecse déli oldalán. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Szénási, Anikó (2017) A kerti krizantém termesztése Győri Ferenc kertészetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Tanszék.

Szénási, Anikó (2017) A kerti krizantém termesztése Győri Ferenc kertészetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi tanszék.

Szőnyi, Lajos (2017) A mezőgazdaság helye és szerepe Nádudvar fejlődésében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési.

Sándor, Barbara (2016) Települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer működésének elemzése a Kelet-Nógrád Térségi Hulladékgazdálkodási Társulásnál. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, -.

Sándor, Béla (2016) Borászati technológiák változása, különös tekintettel a kézműves borokra a Mátrai borvidéken. Szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Mezőgazdaságtudományi Kar.

Sípos, Gyula (2016) A borturizmus, mint a vidékfejlesztés újszerű eszköze. MA/MSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

T

Tóth, Bianka (2017) Celosia fajták összehasonlító vizsgálata az Állami Gyümölcs és Dísznövény Kutató-Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft. budatétényi Intézetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézet.

Tóth, Luca Zsófia (2016) Börzsöny falusi turizmusának szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Vidékfejlesztési Tanszék.

U

Utasi, Katalin (2016) Város-vidék kapcsolatrendszer vizsgálata Vác vonzáskörzetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

V

Varknal, Bernadett (2016) Város-vidék kapcsolatrendszer vizsgálata Sátoraljaújhely vonzáskörzetében. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Tanszék.

Varnyú, János (2017) A starter műtrágyázás hatása a kukorica fejlődésére és termésére. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Tanszék.

Vatra, Péter (2016) Encs város ivóvízellátásának kiértékelése. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Velicskó, Andrea (2016) A Kraszna vízminőségének változása az elmúlt 10 évben. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi Intézet.

Á

Ágnecz, Brigitta Anikó (2016) Elektronikai bontóüzem vidékfejlesztési hatásainak vizsgálata Tarnabodon. BA/BSc szakdolgozat, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar.

A lista elkészítésének dátuma Fri Jun 18 13:46:46 2021 CEST.