Nagy hidrosztatikus nyomás hatásának vizsgálata élelmiszerekből izolált Lactobacillus plantarum anti-listeralis bakteriocin termelésére

Stachmann, Richárd (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatásának vizsgálata élelmiszerekből izolált Lactobacillus plantarum anti-listeralis bakteriocin termelésére. BA/BSc szakdolgozat thesis, Természettudományi Kar.

[thumbnail of GFVM0Q_2016.pdf] Kézirat
GFVM0Q_2016.pdf
Restricted to Registered users only

Download (1MB)
Tétel típus: Szakdolgozat (BA/BSc szakdolgozat)
Feltöltő: Users 1 nincs találat.
Elhelyezés dátuma: 17 Júni 2021 15:44
Utolsó változtatás: 17 Júni 2021 15:44
URI: http://szakdolgozat.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/14110

Actions (login required)

Tétel szekesztése
Tétel szekesztése