Élesztőgombákban rejlő lehetőségek vizsgálata funkcionális élelmiszertermék fejlesztése céljából

Szijj, Orsolya (2012) Élesztőgombákban rejlő lehetőségek vizsgálata funkcionális élelmiszertermék fejlesztése céljából. Nincs thesis, Digitalizálás Eger.

[thumbnail of 04f78859-362d-4d00-9d88-6f6ae36fe22b.pdf] Digitalizált
04f78859-362d-4d00-9d88-6f6ae36fe22b.pdf
Restricted to Registered users only

Download (1MB)
Tétel típus: Szakdolgozat (Nincs)
Feltöltő: feltöltő .
Elhelyezés dátuma: 31 Máj 2024 10:53
Utolsó változtatás: 31 Máj 2024 10:53
URI: http://szakdolgozat.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/41395

Actions (login required)

Tétel szekesztése
Tétel szekesztése