Egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárások szerepe a bormarketingben: Az Egri Bikavér termelésének egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárásai

Kaló, József (2016) Egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárások szerepe a bormarketingben: Az Egri Bikavér termelésének egyedi szőlőtermesztési és borászati eljárásai. Posztgraduális szakdolgozat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Turizmus Tanszék.

[img] Kézirat
wp6ofo_2016.pdf
Megtekinthetik: Csak regisztrált felhasználók

Download (2MB)
Mű típusa: Szakdolgozat (Posztgraduális szakdolgozat)
Dátum: 18 Ápr 2016 13:56
Utolsó módosítás: 18 Ápr 2016 13:56
URI: http://szakdolgozat.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/3203

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet