Tallózás dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző neve | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | X | Z
Találatok száma: 85.

A

Antal, Mária (1970) Áprily Lajos költészete az Ábel füstje c. kötete alapján. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

B

Bakos, Irén (1970) Néhány földrajzi fogalom és összefüggés ismeretének vizsgálata a hagyományos eljárással és a programozással tanuló 5. osztályban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Balázs, Klára (1970) A fizika történetének jelentősége az általános iskolai fizika tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Bohon, Tibor (1970) A vallásos ideiológiák hatása napjainkban, a művelődési otthon jellegű intézmények szerepe a materialista világnézet kialakításában. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Borbély, Lászlóné (1970) Jancsó Miklós. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Báron, László (1970) Az iskolai rajzoktatás szerepe a bábszakkörök munkájában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Béres, József (1970) A vallásos ideológia elleni harc a népművelési munkában Móron. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

C

Cserháti, János (1970) Az üzemi letéti könyvtárak szerepe,jelentősége, eredményei és továbbfejlesztési lehetőségei a Diósgyőri nagyüzemek tapasztalatai alapján. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Csépány, Katalin (1970) Gyöngyös város szőlőkultúrájának kialakulása. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Czakó, Józsefné (1970) A tanulók aktivizálásának lehetőségei és módjai a fogalmazás tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Czeglédy, József (1970) Füzesabony földrajzi nevei. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

D

Demeter, Vincéné (1970) A környezetismeret szerepe a korszerű szokások kialakításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Dr. Kovács, Tiborné (1970) Az új gazdasági mechanizmus eredményei Fejér megye egyes művelődési intézményeinek életében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Dávid, János (1970) A személyiség megőrzésére irányuló szándék és eredmény Krúdy Rezeda-regényeiben. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

E

Egresi, István (1970) Különböző üzemi rétegekhez tartozó könyvtári olvasók érdeklődési körének, ízlésállapotának vizsgálata, elemzése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Egresi, István (1970) Különböző üzemi rétegekhez tartozó könyvtári olvasók,érdeklődési körének,izlésállapotának vizsgálata,elemzése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Erőss, Lászlóné (1970) Dürrenmatt dramaturgiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

F

Fülöp, Lászlóné (1970) A szocialista brigádok, mint a népművelés bázisai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Fülöp, Lászlóné (1970) A szocialista brigádok,mint a népművelés bázisai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

G

Gazda, Ferencné (1970) Dejtár község természeti viszonyai. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Gergely, Edit (1970) Gondolatok a szakdolgozatom linómetszeteihez. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Gottfreid, Béláné (1970) A zenei hallás és ritmusérzék fejlesztése az iskolarádió segitségével. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Győri, Attila (1970) A Szakszervezetek Somogy megyei Tanácsa Központi Könyvtárának gyűjtőköri szabályzata. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Győri, Attila (1970) A szakszervezetek Somogy megyei Tanácsa Központi Könyvtárának gyűjtőköri szabályzata. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

H

Halmai, Lászlóné (1970) Csáth Géza. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Hammerschmidt, János (1970) A szakszervezeti funkcionáriussal szemben támasztandó követelmények. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hammerschmidt, János (1970) A szakszervezeti funkcionáriussal szemben támasztandó követelmények. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Háli, Józsefné (1970) A szakszervezeti nevelés sajátosságai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Háli, Józsefné (1970) A szakszervezeti nevelés sajátosságai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Háli, Józsefné (1970) A szakszervezeti nevelés sajátosságai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hámori, Istvánné (1970) A munkásosztály ábrázolása Moldova György ,Várkonyi Mihály és Fejes Endre műveiben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hámori, Istvánné (1970) A munkásosztály ábrázolása Moldova György, Várkonyi Mihály és Fejes Endre műveiben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hámori, Ágnes (1970) Tiszaörvény névanyaga. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Hámori, Ágnes (1970) Tiszaörvény névanyaga (Helynevek és családnevek). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

I

Imre, László (1970) Munkásszállókon folyó nevelési munka (kis és közepes építőipari munkásszállók). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Imre, László (1970) Munkásszállókon folyó nevelési munka/kis és közepes építőipari munkásszállók/. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

J

Juhász, Erzsébet (1970) A modern dráma és Brecht. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Juhász, Jenőné (1970) A munka és művelődés kapcsolatának problémái a fizikai dolgozók körében. Iskolarendszerű felnőttoktatás. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Juhász, Jánosné (1970) A munka és művelődés kapcsolatának problémái a fizikai dolgozók körében.Iskolarendszerű felnőttoktatás. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

K

Keszi, Józsefné (1970) A felszabadulás után hazánkban járt külföldi hangszeres szólisták; adattár. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Keszi, Józsefné (1970) A felszabadulás után hazánkban járt külföldi hanszeres szólisták. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kicsiny, Miklós (1970) Az életmód és a kultúra kapcsolata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Konyecsni, Zsuzsa (1970) Az egri népviselet szókincse. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Kovács, Ilona (1970) Gépjárművek akkumulátorai. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Kovács, Sándor (1970) A mozgástanulás néhány problémája a sportjátékokban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kováts, Győzőné (1970) Egy művelődési csoport néhány sajátos pszichológiai adottsága és ezek figyelembevétele meghatározott művelődési folyamatban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Kupai, Erzsébet (1970) Hogyan alapozhatja és segítheti az olvasástanítás az értelmes tanulást. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Köles, Sándor (1970) A szocialista brigádok kulturális tevékenységének fejlesztése, helyzete az Oroszlányi Szénbányák Vállalatnál. A fejlesztés lehetőségei. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

L

Lakatos, Olga (1970) Az iskolatelevízió egy féléves olvasástanítási adásainak felhasználása és értékelése. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Lakatos, Zoltánné (1970) "A Galilei Kör" tevékenységének elemzése a szabadoktatás korában. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Lantos, Árpád (1970) A nevelőmunka sajátosságai és problémái a munkásszálláson. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Lugosi, István (1970) Körmösdpuszta természeti és gazdasági földrajza. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

M

Mező, Mária (1970) A fizika és a matematika koncentrációjának problémái az általános iskolában. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Molnár, Márta (1970) Munkásábrázolás Kassák Lajos művészetében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Muzsik, János (1970) A Szentesi Móricz Zsigmond Művelődési Központ munkájának elemzése a szabadidő kulturált felhasználásáért. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Mátyás, Ferencné (1970) Az énekoktatás történeti fejlődése. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

N

Nagy, Ilona (1970) A téma szerepe a kifejezőképesség fejlesztésében a fogalmazásórákon. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Nagy, Judit (1970) A szülőföldismeret és- szeretet mélyítésének lehetőségei és módjai az olvasás tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Neufeld, Györgyné (1970) Lexikon kiadásunk 1945. után Bibliográfia. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Nyikos, Margit (1970) A szülőföld, a szocialista haza megszerettetésének lehetőségei a környezetismeret tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

P

Paczolay, Károlyné (1970) Kodály Zoltán zenepedagógiai tevékenysége. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Papp, Józsefné (1970) A szocialista brigádok kulturális tevékenységének fejlesztése, a fejlesztés teendői a Magyar Vagon-és Gépgyárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Patus, Mária (1970) A tanulók kísérleteztetése az általános iskolai fizika oktatásban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pozsgay, Zsolt (1970) Az intervall edzésmódszer kapcsolata a vízilabdával. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pretkó, Ferenc (1970) Palotás monográfiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Péntér, Katalin (1970) Síkbeli gráfok és automorfizmus csoportjuk. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

R

Roland, Ferenc (1970) A szóbeli agitáció helyzete és feladatai a bizalmiak és a szocialista brigádvezetők körében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Roland, Ferenc (1970) A szóbeli agitáció helyzete és feladatai a bizalmiak és a szocialista brigádvezetők körében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

S

Simon, Istvánné (1970) Az ellenőrzés jelentősége, formáinak, módjainak helyes felhasználása az oktató nevelő munkában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Soós, Mária (1970) Csoóri Sándor költészete. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Andrásné (1970) Követelmények a vállalati kulturális, agitációs és propaganda felelőssel (bizottsággal/ szemben, tennivalók a követelmények érvényesítésére. BA/BSc szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Szollár, György (1970) Az üzemi kulturális, agitációs és propaganda felelősök kiválasztása és képzése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Szucsányi, Kálmánné (1970) Bosodnádasd település története. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Szászi, Ilona (1970) A tanító című folyóirat 1967-68. évi számiban megjelent tanulmányok felhasználása az írástanításban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

T

Teleki, István (1970) Kelepfellendülés kézállásba gyűrűn. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Trubacs, Katalin (1970) A materialista nevelés lehetőségei az általános iskola fizika tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Tóth, Ferencné (1970) A reformkor és a szabadságharc Jókai műveiben. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Tóth, Magdolna (1970) A siker- és kudarcélmény hatása a szókincsaktivitásra. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Tóth, Sándorné (1970) Szemléltetés a nyelvtan órán. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

V

Várkonyi, Mária (1970) Az energia fogalmának alakítása és az energia megmaradási elv megalapozása az általános iskolai fizikai oktatásban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

W

Wehli, Emese (1970) A tánczene hatása a 13-14 éves tanulókra és ellensúlyozásának módszerei a pedagógiai gyakorlatban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

X

x, y (1970) Az audiovizuális eszközök használata a környezetismeret tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

x, y (1970) Földes község története és természeti földrajza. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Z

Zólyomi, Mária (1970) A regényíró Babits Mihály. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Zöldi Kovács, János (1970) Korszerű szemléltetés az általános iskolai énekórákon. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

A lista elkészítésének dátuma Fri Jun 18 08:49:59 2021 CEST.