Tallózás dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző neve | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z | Á | Ó
Találatok száma: 138.

A

Adamov, László (1985) A tisztségviselők képzésének helyzete, továbbfejlesztésének lehetőségei és feltétele a Baranya megyei Szakszervezeti Iskolában. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Aipli, Sándor (1985) Szakosított tehenészeti telep a dömsödi Dózsa MGTSZ-ben. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Angyal, Lajos (1985) A munkahelyi művelődés helyzete és feladatai a Magyar Vagon- és Gépgyárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Antal, Ibolya (1985) Egy tájegység népdalainak gyűjtése, elemzése. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Antal, Júlia (1985) A szakszervezeti tisztségviselők politikai önképzésének eszközei, módszerei. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

B

Baksáné Sztanó, Mária (1985) Szülők véleménye a napköziről. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Balázs, Edit (1985) A szervetlen kémia tanítása az 1964-es és az 1978-as tanterv alapján. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Barabásné Kollár, Andrea (1985) Iskolaérettségi pszichológiai kiegészítő vizsgálatok. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Baráth, Árpádné (1985) Szakácsné Mészáros Magdolna népi iparművész munkássága. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Becsky, Antalné (1985) A pszichológiai ismeretek alkalmazási lehetőségei a szakszervezeti vezetés, agitáció és propaganda valamint a politikai oktatások területén. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Bencze, Györgyné (1985) A közművelődési párthatározat és a közművelődési törvény végrehajtásának tapasztalatai a Kontakta Alkatrészgyárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Benkő, Katalin (1985) A munkahelyi művelődés funkciói és gyakorlata a BHG Híradástechnikai Vállalatnál. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Berek, Péter (1985) A Lágymányosi Közösségi Ház központi tevékenységének elemzése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Birges, Rita (1985) Az audio-vizuális eszközök felhasználásának lehetőségei az alsó tagozatos ének-zene órákon. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Botka, Judit (1985) A testmagasság változása sportterhelés hatására. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Bágyoni Szabó, György (1985) Az úttörőmozgalom szerepe az egészségre nevelésben (Különös tekintettel a Budapest, II. kerületi úttörőcsapatok egészségnevelő tevékenységére). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Bíró, Attila (1985) Közlekedésbiztonság az autótechnikában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

C

Csendesné Farkas, Edit (1985) Lineáris rekurzív sorozatok approximációs tulajdonságai. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Csősz, Lászlóné (1985) Családvizsgálat pszichológiai szempontból. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Czeglédi, Karolina (1985) A Kiskörei-víztározó jelentősége a Közép-Tisza-vidék mezőgazdaságában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

D

Demény, Hajnalka (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata NB I. és a női kézilabda csapatnál. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Donka, Márta (1985) A Tanító és a Köznevelés című folyóiratok zenei tárgyú cikkeinek tematikus katalógusa. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Dékány, Hedvig (1985) 1983-as elsőkötetes költők és kritikai fogadtatásuk. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

E

Elbertné Ruzicska, Ilona (1985) Zenei ismeretek rendszere és tanításásnak módszere az általános iskolai ének-zene tanításban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

F

Fazekasné Kisbakonyi, Tünde (1985) A ritmusérzék fejlesztése az alsó tagozatos ének-zene tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Fejes, László (1985) A közművelődési párthatározat és a közművelődési törvény végrehajtásának tapasztalatai Fejér megyében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Fencz, Borbála (1985) A propaganda és agitáció lélektani kérdései. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Firnicz, József (1985) Kézilabdázás az általános iskolában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Fürge, Edit (1985) A munkahelyi demokrácia megvalósulásának feltételei, különös tekintettel a személyiségformáló és nevelő hatására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

G

Gombos, István (1985) Heves város monográfiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Gyuró, Gyuláné (1985) A szakszervezeti irodalom mint különgyűjtemény a szakszervezeti könyvtárakban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Gáspár, Ferenc (1985) Az egyén válsága és az etikai megoldás a Karamazov testvérekben és az Anna Karerinában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

H

Hajduné Sándor, Zsuzsanna (1985) A Bajnai-medence természetföldrajzi tényezőinek vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Hanicz, Ilona (1985) Világnézeti nevelés - oktatótelevízió. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hargittay, Józsefné (1985) Olvasás és szocializáció. Összefüggések a családi háttér, az iskola, a nemi szerepek és az olvasmányszerkezet között a szakmunkástanulók és a gimnazisták életében. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hegedűs, Zsuzsanna (1985) A magyar életrajzi lexikonok történeti áttekintése Czivittingertől napjainkig (1711-1980). Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Hollósi, Erzsébet (1985) Bercel személynévanyaga. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Horgosiné Lakatos, Zsuzsanna (1985) Az oktatástechnikai eszközök alkalmazása az alsó tagozatos környezetismeret tanításában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Horváth, Judit (1985) Adatok a Vöröskő-völgy pókfaunájáról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

I

Ispán, Tibor (1985) Kassák Lajos: az önnevelés klasszikus példája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Iványi, Györgyné (1985) A család hatása a gyermek pszichikus fejlődésére. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

J

Jankovics, Zoltánné (1985) Az ének-zene és más tárgyak közötti koncentráció lehetőségei az alsó tagozatban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Jeneses, Katalin (1985) Az amatőr művészeti csoportok helye és szerepe a közművelődésben /Tápiómente néptáncegyüttes/. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Juhász, Erika (1985) A szabadidő helyes felhasználására nevelés feladatainak megoldása a nyári napközis táborban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Juhászné Deák, Edit (1985) A zenei hallás fejlesztése az alsó tagozatos ének-zene órákon. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

K

Kallóné Endrész, Gabriella (1985) A jelek és jelrendszerek tanítása az általános iskolában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kaszabné Palócz, Erika (1985) A hátrányos helyzetű tanulók zenei nevelése. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Kecskeméti, Erika (1985) Nyelvtantanítás az alsó tagozat 4. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kecze, Jánosné (1985) A gyermekhangszerek alkalmazásának lehetőségei az alsó tagozatos énektanításban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Király, Julianna (1985) Az ének-zene és más tantárgyak közötti koncentráció lehetősége az alsó tagozatban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti Nevelési Tanszék.

Király, Tamás (1985) A móri történelmi borvidék ismertetése a móri állami gazdaság szőlőtermelésén keresztül. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Királyné Vaskuti, Gabriella (1985) Agárdi Mezőgazdasági Kombinát sinatelepi gazdaságának mezőgazdasági földrajza, különös tekintettel a mezőgazdasági földhasznosításra és specializációra. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

Kiss, Katalin (1985) Poroszló és Sarud község ragadványneveinek összehasonlítása. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Kollár, Tibor (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata, különös tekintettel a teljesítményre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Komor, Kornélné (1985) Képességfejlesztés a kézilabdázásban, különös tekintettel a láb- és lövőerő fejlesztésére. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Komáromi, Zsuzsanna (1985) Veszprém megye idegenforgalma. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Kovács, Aranka (1985) Demokratikus vezetés a művelődési házakban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Káré, Gáborné (1985) Az amatőr művészeti csoportok helye, szerepe a közművelődésben / Egy helyi kórus vagy pávakör esetleg néptánccsoport életének bemutatása, feldolgozása/. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Körmendi, Ágnes (1985) Malakológiai vizsgálatok a Bükk-hegységi Csúnya-völgyben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Körmendi, Ágnes (1985) Malakológiai vizsgálatok a Bükk-hegységi Csúnya-völgyben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

L

Laczkó, Erzsébet (1985) Az egyenes idézetek stilisztikai vizsgálata Ady novellákban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Laczkóné Kiss, Ágnes (1985) A pénz motívuma Ady novelláiban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Liktorné Tóth, Csilla (1985) A holográfia elmélete. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

M

Magyari, Tamás (1985) Egyetemisták és főiskolások könyvtárhasználati szokásai a Balassi Bálint Nógrád megyei könyvtárban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Makai, Gabriella (1985) A lövéspontosságot befolyásoló tényezők a kézilabdában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Mikes, Irén (1985) Csapatstruktúra szociálpszichológia vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Mizerák, Istvánné (1985) A könyvtár szerepe a szakmunkástanulók irodalmi nevelésében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Molnár, József (1985) Az iskolai, illetve az iskolán kívüli felnőttoktatás problémái. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Mucsi, Gyula (1985) Magyar népi kísérő hangszerek. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti nevelési tanszék.

Murainé Szakáts, Ildikó (1985) Szakaszos-sebességváltó gimnasztika elmélete. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Márkus, Márta (1985) A hangszínhallás fejlesztésének lehetőségei az alsó tagozatos zenehallgatási anyag felhasználásával. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti nevelési tanszék.

Márton, János (1985) Az amatőr művészeti csoportok helye és szerepe a közművelődésben. Egy helyi kórus vagy pávakör életének bemutatása. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti nevelési tanszék.

Mártonné Bernáth, Kinga (1985) Az egész napos iskola a nyugat-európai országokban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Müller, Gyula (1985) A mecseki szénbányák közművelődési tevékenysége a vonzáskörébe tartozó településeken. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Müller, Tibor (1985) Az ember származására vonatkozó elméletek történeti áttekintése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

N

Nagy, László (1985) A cigányszék avifaunája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Najzer, Alajosné (1985) A felnőttek pedagógiai kulturáltságának fejlesztése. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Nikula, Györgyné (1985) A közép-békési régió rekreációs adottságai és fejlesztési lehetőségei. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Németh Dénesné Majzik, Rózsa (1985) Szólások és közmondások Borsodszentgyörgy népnyelvében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Némethné Bödő, Zsuzsanna (1985) A családi háttér hatása a tanulmányi eredmények alakulására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Némethné Bödő, Zsuzsanna (1985) A családi háttér hatása a tanulmányi eredmények alakulására. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

P

Pajorné Nyitó J., Zsuzsanna (1985) A zenei képességfejlesztés transzfer hatása alsó tagozatos hallgatóknál. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti nevelési tanszék.

Papp, Rezsőné (1985) Iván Szergejevics Turgenyev hatása Krúdy Gyula műveire. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pappné Szabó, Gabriella (1985) Mai magyar gyermekregények. Somogyi Tóth Sándor: A gyerekek kétszer születnek. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Pataki, Zsuzsanna (1985) Cultural Life of the Hungarians in the USA between the Two World Wars. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Pathóné Vajas, Éva (1985) A hátrányos és veszélyeztetett helyzetű fiatalokkal való foglalkozás a fővárosban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Paunoch, É (1985) A Kultúra és Közösség című művelődéselméleti folyóirat története, helye és szerepe művelődési életünkben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Paunoch, Éva (1985) A Kultúra és Közösség című művelődéselméleti folyóirat története,helye és szerepe művelődési életünkben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Penák, Dóra (1985) Az aggteleki Baradla-barlangrendszer vízgyűjtőjének bemutatása és környezetvédelmének kérdései. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Perge, Márta (1985) Környezet- és természetvédelemre nevelés az általános iskola 1-4. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Perlusz, Éva (1985) Politikai nevelés a KISZ-ben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Perlusz, Éva (1985) Politikai nevelés a KISZ-ben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pesti, Edit (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata NB I. és a női kézilabda csapatnál. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Petrény, Lászlóné (1985) Az irodalmi anyag szerepe az erkölcsi értékrend formálásában alsó tagozatos tanulók körében. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Petró, Nóra (1985) Adatok a Vöröskő-völgy pókfaunájáról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizalt.

Pletserné Futó, Katalin (1985) Középiskolások a Katona József Megyei Könyvtárban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pál, Ilona (1985) Olvasás és személyiség-A könyvtár és népművelés szakos főiskolai hallgatók személyiségének és olvasási szokásainak összehasonlítása. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Pálinkás, Mária (1985) A kommunikáció és az információ közvetítőeszközeinek fejlődése. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

R

Rigó, Andrea (1985) Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Ringbauer, János (1985) A vetélkedőre való felkészülés és lebonyolítás módszertani problémái. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

S

Sasvári, Zsuzsa (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sasvári, Zsuzsa (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sepsi, Viktória (1985) Gergei Albert: História egy Árgirus nevű királyfiról és egy tündér szűzleányról. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sivák, István (1985) Élmények és költői motívumok Vajda János verseiben. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sváb, Erzsébet (1985) Shakespeare's Woman Characters. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Beáta (1985) Az egyenes idézetek stilisztikai vizsgálata Gárdonyi novelláiban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Emese (1985) Nyelvi sajátságok Sütő András Anyám könnyű álmot ígér című művében. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Gábor (1985) The Connection Between Milton's Sonnets and his Life. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Márta (1985) A szabadidő-felhasználás különböző formáinak vizsgálata 1-4. osztályos tanulókkal. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Szabó, Sándor (1985) Oktatóprogramok az általános iskola 6. osztálya számára. A természetes számok világa. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabó, Éva Anikó (1985) Some Syntactic Features of Living English Speech. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szabóné Alberti, Ágnes (1985) Cigándi tájszótár. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szalai, György (1985) A páros kör oktatásan lovon. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szappanos, István (1985) Élő és élettelen sejtek vizsgálata lézerrel. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szintainé Velkei, Ildikó (1985) Névtani vizsgálatok községemben. Nagykáta ragadványnevei. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szunyogh, László (1985) A Budai-hegység geomorfológiája. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Szántó, Lászlóné (1985) Lakóhelyem flórájának és faunájának felmérése a környezetismeret tanítása szempontjából. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Szöllősi, Zsuzsanna (1985) A helyes testtartás felmérése, a testtartási hibák megelőzése illetve javításának lehetőségei. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Szőke, Csilla (1985) Irodalomóra a könyvtárban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Sótér, Éva (1985) Az egykezes felső dobás és a gerelyhajítás összehasonlító elemzése. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

T

Takács, József (1985) Egy járási labdarúgócsapat szociometriai szempontú vizsgálata. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Tasi, Gabriella (1985) A kölcsönhatások megértését szolgáló feladatgyűjtemény összeállítása, elemzése az eredményes környezetismeret tanításhoz (a munkafüzeti és munkatankönyvi ajánlásoktól eltérően). Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Digitalizált.

Tímár, Teodór (1985) A tanólán kívüli zenei nevelés lehetőségei az alsó tagozaton. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Művészeti nevelési tanszék.

Tóbiás, Ilona (1985) Filozófia és etika Jean-Paul Sartre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

V

Varga, Imréné (1985) A diáknyelv jelentéstani és alaktani vizsgálata a tatai középiskolákban. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Vargáné Gíber, Lilla (1985) A meteorológia története. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Vass, Éva (1985) The Mother - Fixation in D. H. Lawrence's Novel, Sons and Lovers. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Velozné Szabó, Ágnes (1985) Olvasás és személyiség. A házassági harmónia és az olvasmányválasztási szokások. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Verdes, Ilona (1985) Számítógépre alapozott dokumentumtároló és -visszakereső rendszer. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Vizi, Rita (1985) Szemléltetés az oroszórán az általános iskola új tantervű 4. és 5. osztályában. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Végh, Tibor (1985) Sűrített levegős csőrendszerek. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Z

Zahorán, Márta (1985) A testmagasság változása sportterhelés hatására. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

Zelenyánszki, András (1985) A kulturális alapok felhasználásának elméleti és gyakorlati kérdései a Békéscsabai Állami Gazdaságban. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Zsolnai, Zoltán (1985) A szocialista brigádok művelődési gyakorlata az Alba Regia Állami Építőipari Vállalatnál. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Zsolnai, Ágnes (1985) A helyesejtés és az olvasástechnika együttes fejlesztésének lehetőségei a 3. osztályban. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Zsuráfszki, Zoltán (1985) A néptánc oktatásának szerepe és jelentősége az általános iskolai esztétikai nevelésben. Szakdolgozat, Archív, Digitalizált.

Á

Ács, Csilla (1985) A játékos módszerek szerepek a zenei készségek megalapozásában. Szakdolgozat, Digitalizálás Jászberény, Neveléstudományi Tanszék.

Ó

Ódor, Bernadett (1985) A csapatstruktúra szociálpszichológiai vizsgálata, különös tekintettel a teljesítményre. Szakdolgozat, Digitalizálás Eger, Digitalizált.

A lista elkészítésének dátuma Sat Jun 12 08:59:45 2021 CEST.